Názory čitateľov


Názory k článku:
Mikloš: Rizikom je vnímanie európskych peňazí len ako určených na výstavbu

8. 8. 2020   Dictator
Miklos ma v tomto smere naozaj pravdu ...vnimat tieto peniaze len ako ucelovo pouzitelne je naozaj velkou chybou ....on ma ine politicke skusenosti ....pokial je to mozne ....treba si z tych penazi najprv co najviac odliat na svoj osobny ucet ...
24. 7. 2020   xxx
Banda primitívov a hulvátov vo vláde veľkú časť rozkradne a zvyšok pôjde na somariny, na ktorých zarobia veľké západné firmy. Medzitým na SVK budú firmy krachovať, ľudia budú prepúšťaní, samozrejme lebo Fico, lebo Korona, lebo po vás príde úderka z NAKA a v NRSR budú donekonečna omieľať nevzdelaní a tupí ľudia viď Va*ečka, Z*borská potraty. Vláda rádovo horšia od Mečiara. Pri týchto nekompetentných hlupákoch nás nečeká nič dobré.
24. 7. 2020   anonym
Bohužiaľ, "lebo Fico" bude vďaka Ficovej politike ešte veľa rokov pádnym argumentom prečo veci nefungujú tak, ako by mali a prečo sa nemáme lepšie.
23. 7. 2020   Dig
Rozhodne tieto vymenovane veci nam neprinesu zisky, preto daleko lepsi napad by bol namiesto kanalizacie budovat opticke linky do kazdej obce a stat konecne preklopit na digitalnu verziu a prepustit zbytocnych uradniv.
1/1