Názory čitateľov


Názory k článku:
Ste ochotní si priplatiť? Na trhu je nedostatok najžiadanejšej formy zlata

7. 4. 2020   anonym
Myslim si, ze keby dnes, popri nedostatkovej ryzi, toaletnom papieri, alebo ruskach, ponukali v nakupnych centrach predaj zlomkoveho zlata, alebo minci, neda sa v kolonii, ocakavat nejaky vyraznejsi predaj, nakolko spravanie nakupujucich, ich fundament panickeho strachu z hladu, nepredpoklada vyuzitie nakupeneho zlateho zlomku, ako depozitu, prakticke vyuzitie.
3. 4. 2020   mačka
Držte si klobúky pojedeme s kopečka....
3. 4. 2020   adam
Kapitalizmus sa bez každodenného mediálneho vymývania mozgov zosype ako domček z karát.
Lebo ľudia uvidia, že kým oni drú od rána do večera, miliónové zisky z toho majú vlastníci a banky. Uvidia, ako zo Slovenska vyvážajú miliardy eur nadnárodné korporácie.
Ako vykorisťujú ľudí. Ako spúšťajú vojny. Ako šíria rusofóbiu, sinofóbiu a nenávisť vo svete. Ako slúžia Amerike a berú nám slobodu. Boja sa toho. A boja sa mňa, pretože hovorím pravdu.
3. 4. 2020   anonym
Problem bude po krize, najma z fyz. striebrom, az zacne vyroba solarnych panelov a ineho ekologickeho smetia. Nehovoriac o niobe, tantale, kobalte... Ak to pojde zlou cestou, tak bude v kurze zase Uran, plutonium, polonium, thorium a ine mnamky, na vyrobu hraciek, co vedia zabijat rychlejsie, ako vypnuty internet, alebo covidova pandemia.
3. 4. 2020   jim45
To akoze vazne neexistuje trh s cistym zlatom, len nejaka nepochopitelna podvodnicka zlatanina divnych akcii a fyzickeho zlata, aby nastavila cenu, ktora vyhovuje opat raz nejakej bande svinskych nenazrancov?
3. 4. 2020   Andre
áno,mate pravdu, v súčasnej dobe skutočne neexistuje trh s drahými kovmi...A je to v neprospech všetkých slušných. Tak to použite v svoj prospech a to aj za cenu cenu niekoľkoročného čakania na úspech....
3. 4. 2020   jim45
Konkretne co treba urobit
1/1