Názory čitateľov


Názory k článku:
Trend spomaľovania rastu zamestnanosti na Slovensku by mal pokračovať , tvrdí analytička

16. 2. 2020   anonym
Ked niesu ludske zdroje, musi pomoct migrujuca pracovna sila.
Problem je, ze migrujuca pracovna sila, nema kde byvat, ak dostane rovnaky plat, ako domaci motroci, ani nebude moct exportovat zarobok, do chudobnejsich regionov v a mimo EU.
Problem je totiz v tom, ze pracovne sily, ak maju v SR pracovat, musia pokryvat naklady nielen na cestu a ubytovanie, ale ich mzda, musi pokryvat naklady na zivot v krajine ich povodu.
V pripade ludi z Egypta a pod. destinacii, musi financovat nielen nakladnu cestu sem, ale aj domace teroristicke organizacie, 3 mangelky a spustu deti.
Na toto nieje celkom vhodne sa zamstnavat v SR, nakolko prijem domacim ludskym zdrojom nestaci na celozivotne splacanie vlhkej nevetranej diery v zateplenom panelaku, nieto na rodinu a ine sexualne radosti.
16. 2. 2020   M.V.
Počet domácich obyvateľov v produktívnom veku ochotných pracovať ako lacná pracovná sila naozaj nestačí, preto hybridné automobilky v zahraničí chcú importovať Srbov, Ukrajincov a dokonca Indov hoci na začiatku dostali štedré stimuly od štátu a teraz žiadajú uvoľniť ďalšie pozemky. Aký nedostatok ľudí,(?) keď sa len v Egypte zvýšil počet obyvateľov päťnásobne na 100 miliónov, v Indii trojnásobne na miliardu a to sa ešte pretláčajú kalergiovské tézy a z OSN predstavy jednotnej šedej masy. Balíky na pošte v Petržalke nemá kto triediť celú noc, to je pravda,ale neziskovky rastú ako plesne, granty pre ne oveľa menej. Tak je to asi s tou našou ne-zamestnanosťou.
1/1