Názory čitateľov


Názory k článku:
Parlament čaká ďalšie hlasovanie o investičnom zlate, návrh Smeru však stále nemá podporu celej koalície

17. 2. 2020   anonym
Ficko si myslí, že bude vládnuť a za 4 roky sa mu podarí to zlato čmajznuť? Ten si musí teraz riadne trepať hlavičku o múr, že ho toto nenapadlo pred 12 rokmi. Už dávno si ho mohli rozdeliť!!! Zmizne takou rýchlosťou, akou zmizol Slovenský zlatý poklad z Matice Slovenskej.
18. 1. 2020   anonym
matematika je pekna vec
18. 1. 2020   anonym
velmi rychle ste to skryli
18. 1. 2020   anonym
Na tomto priklade je vidiet, ze pan Fico neovlada ani zaklady matematiky. 1. ca 31 ton zlata je 31000 kg t.j 31 000 000 gramov, jedna Oz (unca) zlata je 31,1 g. jej cena je v sucasnosti v Eurach 1403 Eur za 1 Oz. Pri jednom milione unci je to 1,4 mld Eur.
2. Narast ceny zlata v Eurach za posledne dva roky bol asi 200 Eur za 1 Oz, t.j cena zlato v Eurach narastla za dva roky ca o 28 %. 3. Ako sa pan Fico dopracoval ku rocnemu vynosu 0,3-04 %? 4. Clovek, ktory neovlada ani matematiku zo zakladnej skoly sa silou mocou trepe do vladneho kresla. Predpokladam vsak, ze takych je v parlamente väcsina
18. 1. 2020   anonym
Je uplne jedno, kde sa nachadza zlato, nepatri ani parlamentu, ani vlade, ani statu. Patri obcanom, ale na to sa castokrat zabuda.
Predajom fyzickeho zlata zo kovodepozitnych zasob, pocas konjuktury a vyhlaseneho rastu ekonomiky, je v podstate zlocin, ktory sa da nazvat statna defraudacia, alebo dokonca vlastizrada.
Ale ak skutkovu podstatu naplni vladnuca konstitucna kleptokracia, tak to uvedu do suladu zo zakonom, ked by sa nahodou tak nestalo vopred.
18. 1. 2020   divanek@gmail.com
anonym. Nemáš pravdu, že kde sa nachádza zlato. Slovensko na to nemá priestory a hlavne ak bude u nás tak nič sa na ňom nezarobí na rozdiel ak je v Anglicku. Pripadá mi to také komunistické "Patrí občanom". To je zasa ťah smeráckej mafie pred volbami. Určite ho chcú spravovať oni. A hlavne Fico. Už jeden milión ukazoval na stole.Len neviemodkiaľ zobral ten milión. Ani jedna banka mu ho neposkytla. Že by mal tak ako väčšina občanov len tak v nočnom stolíku. Alebo že by mu požičala Trošková???????
18. 1. 2020   anonym
Priestory ni je problem, na zlate sa nezaraba - je uchovavatelom hodnoty zaraba sa iba ked jeho cena stupne a preraba ked klesne.A patri vsetkym obyv sk a nerad dy som bol aby dopadlo ako to Ceske - skoro vsetko predali
18. 1. 2020   anonym
Ten zlaty depozit, alias poklad, patri vsetkym. Malo kto z prispievajucich, daval svoju obrucku a nausnice, aby nejaky zlaty poklad po vojne mohol byt.
18. 1. 2020   andre
Priestory na úschovu zlata sú v súčasnej dobe na Slovensku viac ako dostatočné.
Drahé kovy , vrátanie zlata sa budú mimoriadne zhodnocovať už len samotnou vlastnou držbou. Pod zámienkou obchodovania zo zlatom sa postupne stávame len vlastníci bezcenného ,papierového zlata , ,dolarových dlhopisov s mínusovým výnosom , a to v prospech vybraných skupín ......
1/1