Názory čitateľov


Názory k článku:
Prudký rast cien potravín na najväčších rozvíjajúcich sa trhoch vyvoláva obavy

30. 11. 2019   Obava z Obavy
Cena cibule je skoro rovnako závažný sociálno-ekonomický problém, ako cena i-Phonov.
Iste si všetci pamätáme na to Inda, čo predal obličku, aby aby si jeden mohol kúpiť - potom druhú, keď prišiel novší model - a potom už o ňom prestali - z nejakého neznámeho dôvodu - písať (takže neviem, čo začal predávať, keď sa mu minuli obličky - možno mozog, alebo iné nepotrebné orgány ;)
My - na našom čarokrásnom Slovensku - to mám jednoduchšie, tu sa snejakými percentami nikto ne5erie. keď zdražovať - tak na dvonásobok - nech to už stojí zato a aj dôchodcovia si prídu na svoje :)
Veľký problém je ale cena bravčového. Najmä v Saudskej Arábii, Emirátoch, či Iráne. Lebo tam sa za bračové zrejme platí krvou (?)
Vlastnou ;)
Číňania môžu nedostatok svíň kompenzovať opicami, psami (a hneď máme dostatok prostriedkov pre Slobodu zvierat :) či potkanmi - alebo zaviesť demokraciu :)))
1. 12. 2019   Emmina
Indovia sú prevažne vegetariáni napriek tomu ide na potraviny 30% z rodinného zozpočtu, keby vedeli že my v EU spaľujeme potraviny v autách, isto by sa čudovali :-) !
30. 11. 2019   Jojo
Su to svine
30. 11. 2019   Frantisek Nahnevany
Plus tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/, ktorá je okrem iných krajín na Slovensku a v Česku tak či tak podvodom. Už 26 rokov a jedenásť mesiacov.
1/1