Názory čitateľov


Názory k článku:
RegioJet rozšíri od 15. decembra prevádzku vlakových liniek v SR

18. 11. 2019   Ja
Zaujimalo by, preco RGIOJET rozsiruje ponuku trati, ked firma nie je schopna zabezpecit ani tie, ktore uz ma vo svojej straostlivosti. Urobili y najlepsie, keby sa zbalili a uz ich tu viac nebolo. Servis, aky poskytuju oni, vie zabezpecit aj narodny prepravca, takze na co su tu? Pre vytvorenie konkurencneho prostredia to zrejme nebude, lebo uz asi aj vlaky v Albansku jazdia cistejsie a presnejsie.
18. 11. 2019   Peter
Ak je možnosť, tak ja cestujem len s Regio Jet. Služby, ktoré ponúkajú sú na lepšej úrovni ako majú ŽSR. A to nehovorím o cene.
18. 11. 2019   Ferry
Už ste videli vlaky v Albánsku? Určite nie. Nemáte o tom ani šajnu.
18. 11. 2019   anonym
Ja mám veľmi negatívne skúsenosti s Regiojetom na trase Bratislava -Dunajská Streda a späť. Zrovna včera som cestovala z BA do Dunajskej Stredy o 16,05 hod. Dva staré smradľavé vagóny dokonca bez dverí medzi sebou a mala som pocit, že sa od seba každou chvíľou odtrhnú. Jedno okno totálne špinavé,akoby ho obliali nejakou bielou tekutinou. Samozrejme dennodenné meškania, preplnené vagóny, ľudia pomaly nemajú ani kde stáť a nie kde sedieť. Včera to bol doslova hnus. A to bol sviatok. A paradoxom bolo, že na druhej koľaji oproti bol poschodový vlak do Trnavy, podotýkam úplne prázdny, sem tam nejaký človek. Veľký paradox. Pán minister Ersek slávnostne odovzdával na trase Bratislava-Dunajská Streda- Komárno poschodové vlaky. Ale čo z toho keď idú 2x za deň. Ráno, keď idú ľudia do práce do Bratislavy a podvečer späť. Sú poschodové, ale zase len dva vagóny. To absolútne nič nerieši. Jediným pozitívom na tejto trase sú milí, ústretoví sprievodcovia
18. 11. 2019   anonym
Držím Vám palce, je to všetko veľmi pekné. Ale cestujúci na trase, ktorá vedie cez Zvolen môžu len tíško závidieť. Rýchlikové vozne sú staré, je tam smrad a na niektorých sa nedajú ani zatvoriť okná, to nepíšem ešte o meškaní. No proste nádhera cestovania. Cestujem každú nedeľu a viem o čom hovorím. Takže už musíme len trpezlivo čakať a dúfať, že raz spríjemníte aj nám cestovanie. Ďakujeme /cestujúci smer Bratislava - Košice cez Zvolen/.
1/1