Názory čitateľov


Názory k článku:
Trump podporuje Johnsona v prístupe k brexitu, sľubuje "veľmi veľkú obchodnú dohodu"

25. 8. 2019   der Insirder
A ako to bolo naozaj ?
Zrejme úplne inak, lebo Rakušáci to vnímajú ako Johnsonovu prehru:
"Johnson versprach nach dem Treffen „einen fantastischen Deal, sobald wir alle Hindernisse aus dem Weg geräumt haben“. Trump unterbrach ihn jedoch und versprach „viele fantastische Minideals“."
V preklade:
" Johnson sľúbil po stretnutí "fantastickú obchodnú dohodu, akonáhle odstránime z cesty všetky prekážky". Trump ho však prerušil a prisľúbil "mnohé fantastické mini obchodné dohody"
Keďže Johnson stojí a padá na úspešnom BREXITe je takéto neústretové vyjadrenie Trumpa vysoko prekvapivé, lebo nepochybne zásadne zneistí (skutočnú) odbornú verejnosť. Tej je totiž jasné, že bez pomoci USA sa UK môže akurát tak ísť pásť na dno morské - lebo (na rozdiel od minulosti) už nemôžu očakávať, že Írsko sa znovu obetuje a bude ich živiť zadarmo (za cenu exodu a ďalších miliónov mŕtvych) ...
Čo análitikom nejako záhadne uniká, je smutný fakt, v akých nehoráznych finančných sračkách sa UK nachádza, lebo ich kumulatívny zahraničný dlh predstihujú už len USA. Takže niet divu, že chcú z EU mignúť, lebo už proste nemajú na členské a hanbia sa to priznať.
Podľa správnosti by sme už mali totiž živiť my ich - ale žiaden lord si nedokáže pripustiť, aby ho živili komunisti.
Koniec koncov, paša na dne morskom je celkom chutná a výživná ;)
25. 8. 2019   Jeho Promesiac
Úplnou diplomatickou "bombou" však je, že k stretnutiu premiérov G7 sa pridal iránsky minister zahraničných vecí Mohammed Dschawad Sarif, ktorý sa vybodol na protokol a proste tam priletel zo zjavným zámerom vybaviť to z očí do očí a poriadne tým urákom, čo mu chceli ukradnúť ropný tanker, vypichovať. Takže program konferencie je narušený a Putin, ktorého nepozvali - aj napriek Trumpovmu nátlaku - sa môže len rehotať :)
25. 8. 2019   yzyz
Imperator Nero-Stalin-Trump oligarcha-plutokrat kona-uraduje! Rozdeluj a panuj ... A vernych imperator odmenuje Spojene kralostvo-ostrovy mikro Atlantik ostrovy-moderator-b aranidlo. A nepriatelov OTAN kolonie-lokajov-vaz alov europske tresta imperator Nero-Stalin-Trump!
25. 8. 2019   yzyz
Imperia a aj Rimske oligarch krvave imperium to volali rozdeluj a panuj! To iste bolo starovek stredozemne more. Dve imperia vedla seba nemozu byt to jest stare Kartago imperium a nove imperium rodiace sa Rimske ... Jedno imperium musi znicit a zlikvidovat totalne a vyhladit dalsie konkurence imperium do tla! Tak premyslahju imperatory, vodcovia a aj krali. Tak premysla aj imperator Nero-Stalin-Trump ze dve imperia vedla seba nemozu byt. A imperium Europsky zvaz velka utopija zavadza a je prilis uz silne a ohrozuje. USA oligarch mafia imperium plutokracia-DEMO-KR ACIA stare imperium robustne ale mega dlhove nesplatitelne nikdy! Na global sachovnici vo velkej hre ... USA oligarch mafia imperium plutokracia-demo kracia. To jest PAX-AMERICANA Kapitalisticke na dlhy imperium uplatni vzorec rozdeluj a panuj! Spojene kralostvo-UK v tomto pripade bude moderator-baranidlo pre Europsky zvaz-imperium utopisticke multikulti Komunisticke ...
25. 8. 2019   Technokrakatit
Vedel som, že sa už dnes dá písať text aj diktovaním do mikrofónu.
Netušil som však, že technológie pokročili natoľko, že to už ide aj grcaním ;)
25. 8. 2019   yzyz
Tak to je strasne malo a mimo ... xDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1/1