Názory čitateľov


Názory k článku:
Lesy SR v bratislavskej lokalite Vydrica neťažia, iba spracúvajú kalamitu

16. 8. 2019   anonym
Vecny kolobeh problemu, je to lesopark, alebo hospodarsky les?
Si osobne myslim, ze skor smetisko a noclaharen, pripadne v lete miesto na sexualne radovanky mladych, ale to dnes uz asi nie.
Ked tazia, tak je to vzdy z dovodu ochrany lesa a pre zisk.
Ked ziadaju peniaze, jedna sa o dobru vec pre lesopark.
Ked tam stavaju, tak revitalizuju brownfield, ked urobili zakaz vjazdu, tak spoplatnili len vjazd.
17. 8. 2019   Globálny Blázninec
Problém je, že ako sa stroje stávajú múdrejšími, tak ľudia hlúpnu :(
Dokonca zjavne viac ...
Ako inak si vysvetliť, že každý vzdelaný človek vie, že pred 14000 rokmi sa zrazu rozpustil 3500m hrubý ľadovec nad severnou Európou - a hladina svetového oceánu sa následne zdvihla o 140m - a napriek tomu úprimne verí v antropogénne globálne otepľovanie ?
A ako si vysvetliť, že ten istý vzdelaný človek vie, že všetky lieky vznikli z rastlinných výťažkov (akurát boli laboratórne očistené od neúčinného balastu, či bola vyvinutá lacnejšia metóda ich prípravy) a navyše aj vie, že všetky najjedovatejšie látky sú prírodného pôvodu (myslím teraz tie skutočne smrtiace a nie nefunkčný Novičok, alebo teoreticky jedovaté - ktoré však ešte nikdy nikoho nezabili - napríklad DDT, či oxid plutónia) - a napriek toho sa nechá opantať "BIO-" idiotinami ???
Takže každý, kto vyrúbe strom je pre vzdelaného (no v skutočnosti sprostého) človeka netvor, pričom mu jeho "prírodné" presvedčenie ani za mak nebráni nastúpiť do svojo najnovšieho SUV a behom hodiny spáliť cintorín planktónu, ktorý sa tvoril milión rokov :)
Homo Demoratikokotus
1/1