Názory čitateľov


Názory k článku:
Nárast cien bravčoviny je vysoko pravdepodobný, tvrdia spracovatelia mäsa

2. 7. 2019   anonym
Chvála Bohu to nejem
1. 7. 2019   Lolo
Vysoka cena, je dovodom na radost, pre vsetky retazce, ktore nam v akcii predaju cokolvek, kdekolvek, vyrobene z cohokolvek.
Keby sme presli na maso konske, zasa budu pindat zeleny, ze jeme inteligentntne zvierata, alebo podobne hovadiny.
1. 7. 2019   bubo
hlavne ze na obrazku je hovedzina
1. 7. 2019   Mňam
EU práce podpisuje mega-zmluvu s MERCOSUR - najkvalitnejšie svetové hovädzie budeme mať čoskoro prakticky zadarmo :)
Bravčové nechámem moslimom, svoje šialené kravy si môžu požrať Angličania po Brexitea od Poliakov už odmietnu preberať "1A" hovädzie aj kafilérie.
Francúzski sedláci už páchajú hromadné harakiri, lebo to neustoja ani so subvenciami ...
1. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
Nákupná cena nie je pridaná hodnota. A nie iba pri cenách bravčoviny.
1. 7. 2019   Ibot
Vyhubme celosvetovo svine divé,čím okrem toho, že na pár rokov pokryjeme globálny dopyt po bravčovom,zbavíme sa zároveň pôvodcu a šíriteľa smrteľnej nákazy pre tento živočíšny druh. O svini divej má ľudstvo množstvo literárnych a videodokumentárnych materiálov,zopár ich ešte možno vypchať,aby sa doplnili ich stavy v kabinetoch a múzeách.Odpadnú tak články o šírení moru,o opatreniach proti jeho rozširovaniu, vakcináciam a následnom vybíjaní svíň domácich. Nebudeme každoročne riešiť zvyšovanie cien bravčoviny a články budú môcť začínať titulkom:"Cena bravčového v svetom merítku pôjde dole,nakoľko sa ošípaným darí a nehrozí im žiadna epidémia".To by sa asi muselo nájsť niečo iné,na zvrátenie takéhoto scenára,nakoľko taký stav, by mohol spôsobiť napr. besnotu u niektorých spracovateľov a hlavne predajcov bravč. mäsa.
1/1