Názory čitateľov


Názory k článku:
Porovnanie balíkov služieb k bežnému účtu: V ktorej banke zaplatíte najmenej?

27. 2. 2019   anonym
Bankstri-banky povesat ich treba !!!!
27. 2. 2019   jozo
Vyzerá to že taliansky vlastník VUB má finančné problémy,lebo VUB začala rušiť predčasne niektoré úverové karty a žiada predčasné splatenie celého dlhu aj ľuďom ,ktorý poctivo a riadne platia .Nepochopiteľné !!Prišlo to už veľa ľuďom.Aj pani na infolinke povedala ,že banka pristúpila k takémuto kroku. Kto má úspory,tak bude asi lepšie ich rýchlo vybrať.Je to môj názor a aj tak urobím.
27. 2. 2019   anonym
Netrep,vub nic nerusi,tak nesir paniku!!!
27. 2. 2019   M. V.
Hlavne dôchodcovia by si mali rozmyslieť, či opustia obľúbený seniorský účet a či po prechode na takzvane bezplatný účet dokážu trvale plniť podmienky. Ak im to ponúkajú v banke na pobočke treba zvýšiť obozretnosť a pozrieť sa do výpisov z účtu, aké platby vykonávajú, ako často a aký má zostatok na účte. Poštová banka im môže preposlať hotovosť do ruky po vykonaní trvalých príkazov. Podrobnosti treba zistiť a porovnať napríklad s. VÚB alebo Slovenskou sporiteľňou. Aj dostupnosť bankomatu môže byť dôležitá.
27. 2. 2019   Lolo
Jedina banka, kotra nezere peniaze, je ta, v ktorej nemame ziaden ucet.
26. 2. 2019   vox_populi
najväčší zlodej - TATRA BANKA!!!
26. 2. 2019   WorkingClassHero
co kapitalista to zlodej.. a na Svk to plati x-nasobne.. pri slov. platoch by mal byt poplatok max. polovicny, aj to je vela.. v zahranici som za ucet pred vyse 15r platil 3 dolace pri plate 3,000 netto
1/1