Názory čitateľov


Názory k článku:
Počet penzistov na Slovensku stále rastie

14. 3. 2018   Sano
Je tu absolútne primeraný počet dôchodcov na počet obyvateľov. Porovnajte si to s inými štátmi, Češi majú dostatok peňazí na dôchodky, dokonca im z vybraných odvodov na dôchodok aj prevyšuje, čo sa odkladá do rezervného fondu Kým v iných štátoch sa lepšie gazduje, tu sa idiotickými článkami podsúva riešenie dôchodcov zamordovať.
3. 3. 2018   Dictator
to ano ...ale najvacsi problem vidim prave v tom , ze penzisti beru castokrat mesacne daleko viac ..ako beru ti , ktori na ich dochodky musia trdo makat ..castokrat po nocnych a v otrockych podmmienkach .....
12. 2. 2018   classic chess
A budú nás milióny....
12. 2. 2018   anonym
a nemá kto na nich robiť preto musia stále pracovať aby prežily lebo dôchodkový systém je almužna s ktorej sa nedá žiť teda slubovaný socialny systém plne zlyhal čo má za následok súčasný stau dokonca tí ktorý v dôchodku sú a pracujú znova ich okrádaný socialnov poisťovnov keď zo zákona im strhávajú peniaze temuto zlodejskému štátu stale nestačí nedokázali zabespečiť dôstojne dôchodky penzistom do dnes čo je to za štat kde to žijeme v kocurkove v samokrajinke od demokratickej krajiny sme na hony daleko morho stoho vyplýva 89 rok bola hrubá chyba morho
12. 2. 2018   anonym
Teta ombudsmanka Tomanová povedali, že to nie je pravda, tak to ie je pravda.
12. 2. 2018   Blind Man
Prajem všetkým penzistom, ktorý do roku 1989 pracovali dlhý a najmä zdravý a pokojný život na zaslúženej penzií. Veď čo oni vybudovali už 30 rokov tu rozkrádajú a furt je čo. Takže chlapi a ženy, bodaj by sme sa 100 rokov v zdraví dožili.
12. 2. 2018   viera
maš svatu pravdu
12. 2. 2018   uprimnykomunista
Prave vdaka tymto dochodcom, ktori este stale hufne volia prezlecenych komunistov je republika tam, kde je. A nevadi im ani to, ze im rozkradaju to, co postavili. Dokonca ani to im nevadi, ze ich deti utekaju na zapad, lebo tu je vsetko rozkradnute. Volia stale rovnako. Prezlecenych komunistov a STBakov.
12. 2. 2018   M.V.
Myslím, že výhovorky na nejakých zakuklených komunistov sú po 28 rokoch už pre historické posúdenie, ale otázka znie, čo by mohli dnešní dôchodcovia očakávať, keby bola Národná rada zložená len z ľudí povedzme do 30 rokov a mohli by prijať zákony? Asi jednotnú sociálnu dávku a možno k tomu jedno teplé jedlo denne. To by bol asi vplyv odvodového bonusu.
13. 2. 2018   Blind Man
To Ti kto dáva takéto sprosté rozumy? Nebodaj Radičová, Poliaček a im podobní.
19. 2. 2018   M.V.
Blnd Man: Očividne potrebuješ doplňujúce vysvetlenie a ja zase nechápem, čo Ty považuješ za“sprosté roumy.“ Teda takto: Nedostatky systému sa len zo zotrvačnosti zvaľujú na komunistov (buď spokojný ja soém medzi nimi nebol) a nikto neprizná medzinárodno – politické otrasy a vojny ako príčiny nestability. Keby bola Národná rada zložená len z mladých ľudí, sociálne zákony by boli výrazne redukované a aj Tvoje príspevky v ktorých sa staviaš objektívne na stranu ľudí, ktorí si už statočne svoje odpracovali by boli iné. Myslím tým, že je potrebné ísť voliť v každom prípade. Asi by dôchodcom mala stačiť len jedna univerzálna dávka bez ohľadu na celoživotné pracovné úsilie a ver mi, že by to tak bolo. Odvodový bonus, ktorý navrhovala SaS by celé bremeno poistných fondov preniesol na zamestnanca so všetkými dôsledkami. Myslím, že si bol v tomto prípade príliš rýchlo regoval bez pochopenia a o dikcii ani nehovorím.
19. 2. 2018   M.V.
Pochopiteľne šlo takzvanú superhrubú mzdu.
12. 2. 2018   fero z BA
dajako mi chýba vízia géniov z KSS-SMER, čo s tým budeme robiť
12. 2. 2018   M.V.
Počet penzistov nie je tá najväčšia hrozba rozpočtu, ale zdivočelé kmene sú reálnym rizikom nielen pre peňaženky.
12. 2. 2018   fero z BA
máš pravdu, pred rusmi sa treba brániť
12. 2. 2018   Lolo
No a nechcu umierat, to je problem.
Asi stym nikto nepocital.
Na lieky nemaju, tak ich ani nieje cim travit, na doktora nemaju, jedia striedmo, ziju zdravo, su to taky partyzani.
Dochodcovia vyhlasili protest zivotom. Bojuju tak proti kleptokracii.
1/1