Názory čitateľov


Názory k článku:
Počet penzistov na Slovensku stále rastie

11. 12. 2017   zajko@killyou.sk
tento štát likviduje svojou blbosťou všetkých okrem potkanov... Ďakujeme súdruhom za ich podporu. Čoskoro sa chytíte do EU pasce ktorá je spletená udaniami občanov a moc peknými štatistikami na objednávku ! Skapete hovadá na satanovej cicine
10. 12. 2017   Lolo
Takato alarmujuca sprava, je takmer neuveritelna.
Otazka je, co stym bude robit asocialna kleptokracia.
Upracovat na smrt, sa vraj maju az dnesny 20tnici.
Novy dochodcovia, sa nemaju coho bat, uz sa totiz nestihnu upracovat hladom a ak ich nezabije zdravotnictvo, ucty za energie, alebo ceny potravin, tak je mozne, ze oligarchiu vymlatia capicami.
Na rozdiel od hypotekarnych otrokov v plnom pracovnom nasadeni, uz okrem zivota, nemaju co stratit.
O dostojnost prisli pred 89 rokom a o zivot uz prist nemozu. Zobral im ho 27rokov trvajuci stav nudze.
10. 12. 2017   fero z BA
počet dôchodcov stúpa, počet ekonomicky aktívneho obyvateľstva klesá, stále viac šikovných mladých ľudí pracuje v zahraničí. Migrantov nechceme --- mohli by ficovoliči naznačiť, ako z toho kruhu von
11. 12. 2017   kkt@ppi.sk
v zahraničí nepracuju len šikovný, za 7€ netto muklujú aj mgr a iné hovada čo sa priživovali a teraz sa tvária že je lepšie 7€ na hodinu a štátu kde prdeli a fetovali na hajzloch ani cent.
10. 12. 2017   M.V.
!Počet invalidných dôchodkov za desať rokov vzrástol o 42,2 tisíca na 236,2 tisíca," dúfam, že si to všimnú tie kruhy, ktoré si myslia, že s predlžovaním veku pre odchod do dôchodku bude toto číslo klesať. Nad tým sa musia zamyslieť hlavne aj mladí ľudia, čo je ale málo pravdepodobné.
1/1