Názory čitateľov


Názory k článku:
Európska lieková agentúra sa presťahuje do Amsterdamu

21. 11. 2017   jahnatko
...niekde som cital nadpis clanku o forme sutaze, prirovnali ju k eurovizii... je to 100percentne spravne prirovnanie... v eurovizii dominuju postsovietske krajiny (ide o spolupatricnost), v EU zapadne krajiny (vid sucastnost - ked by sme im aj platili nic by sme nevysutazili).
Ide o bolestive precitnutie a len teraz by sa mala zacat diskusia "co je to jadro" a ci tam fakt ist!!! Znova ziskava body Sulik a bohuzial Danko!!!
Treba sa sustredit na strednu Europu a na vychod... zapad pride sam, vsak nam dava robotu a cicia nas ako upir... a to mu vyhovuje... semtam nejake hrozienko, ale toto bola ringlota!!!
20. 11. 2017   Lolo
V Amsterdame pohulia travu, otestuju makke drogy, pohulia aj sefovi, ak je to v naplni prace, nikto sa nebude cudovat manzelstvam v sodomii a bude to v najlepsom poriadku.
Si predstavim, ze bz nejake minstranstvo, prestahovali z Blavy do Humenneho, alebo Michaloviec, tak sice bz to mali zamestnanci blizssie domov, ale ta infrastruktira, by mohla spustit rad sebevrazd.
20. 11. 2017   M.V.
Slovensko si trúflo na prvú ligu, ale 15 hlasov je slušný výsledok, dobrá zákulisná práca. Chcel by som veriť, že myšlienka mlčanlivo dozrie a nebudeme si niečo nahovárať o takzvanom jadre a žiť vo falošných vidinách. Hlasovacie lístky sú spálené, zabudnite na Bratislavu.
1/1