Názory čitateľov


Názory k článku:
Netradičné gastráče: Farmárske stravné lístky majú zaručiť, že potraviny sú priamo z regiónu

7. 5. 2015   Okolosediaci
Hmm, fajn ... a KTO SA na nových "gastráčoch" NABALÍ ???
6. 5. 2015   Lolo
Naposledy v Cechistane, na miesto netradicnych gastracov, mali falosne kolky a metylalkohol.
U nas by snad jedine pomohlo, keby sa dal doma palit legalne alkohol, bez spotrebnej dane a ludia by mohli beztrestne oslepnut, aby nevideli ten bordel.
No a aby aj ohluchli, uz bude treba zmenit bansky zakon a povolit domacu vyrobu delobuchov..
6. 5. 2015   kocúr
Na horských lúkach a pasienkoch ešte stále nájdeme pasúce sa ovce. Je pri nich bača, ktorý ich podojí a počas dňa vyrába syry, bryndzu alebo žinčicu - No tuto v okolí je pár salašov s pár ovcami a nevyrábajú nič, lebo všetko mlieko odovzdávajú do Zvolenskej Slatiny. Oviec je tak málo, že takmer všetky výrobky čo dostať sú pančované kravským mliekom a ponúkané ako ovčie za super ceny. Ovšem kravsko-ovčia bryndza nestojí za nič. Ak by mali robiť len z ovčieho, tak nemajú čo predávať, to by ovca musela dojiť aspoň 5 litrov za deň a nie pár deci. Takže bacha na nich, domácich výrobcov z regiónu.
6. 5. 2015   Matko a Kubko
nie nemaju co, ale nemali by komu predavat..lebo pri zdecimovanej slovenskej kupnej sile je ovcia 100% bryndza dostupna tak pre 5% zakaznikov
1/1