Názory čitateľov


Názory k článku:
Jarné prázdniny v znamení lyžovania: Koľko vás to vyjde a na čo sa oplatí myslieť vopred

21. 2. 2017   Permanent
..."odobratie pernamentky"... mi za chlast určite nehrozí, kupujem si permanentku! :-)
21. 2. 2017   MV
Dúfam, že na ten chlap má hotovosť aj v zime a aj v lete, moderné je tiež odskočiť si do Thajska, aby deti v Austrálii nemuseli platiť celú letenku do Európy. Keď rodina objaví činnú sopku na Hawaii tiež to niečo stojí letecky do L.A. a potom 6 hodín ďalej, ale je tam aj drahšie o 20-30% . Na to bude rodina pýtať aj keď on bude na penzii a nie že sa bude vyhovárať na nejakú rovnoprávnosť....
21. 2. 2017   Lolo
Hlavne si nemaju zabudnut otroci v Slovakistane, zobrat pozicku na lyze, lyzovacku a aj na poistenie.
Zabudli napisat kde a za kolko.
Podla mna, zimne sporty a naucenie sa lyzovania, ma zastavat skola a skolska povinna dochadzka, bez doplatku.
Vybavenie sa ma poziciavat. Ovela dolezitejsie je, aby rodicia naucili deti plavat a to najlepsie v predskolskom veku. Na co je rodine z detomi doma lyziarska vybava, z ktorej deti vyrastu tak rychlo, ze ju vobec nedkazu pouzit o rok, alebo dva?
Je to pdobne, ako mat doma potapacsku vybavu, koli detom.
Nakoniec kolko krat sa rocne, otroci dostanu aj z detmi niekde na lyzovacku a kolko ich to bude stat v konecnom dosledku?
Ja osobne zastavam nazor, ze radsej kazdy den, alebo vecer prechadzka, ako raz rocne dovolenka na lyziach a v lete raz rocne dovka k moru.
Pri zlomkovom plate Germanskej upratovacky, ani Germansky minimalkari, nechodia na lyzovacky. U nas ale radsej chodime na lyzovacky, aby sme sa citili viac europsky. Pritom je to nieco ako lunapark, kde chtiac nechtiac je to len atrakcia, ktora je urcena na to, aby z ludi vytiahla peniaze. Stredna chudoba sa naivne domnieva, ze spravenim si selfie, niekde na svahu, sa stane integralnou sucastou europy, bez ohladu na nasledky.
1/1