Názory čitateľov


Názory k článku:
Fundamentálna forma nerovnosti: Prečo je tak málo miliardárok?

8. 1. 2017   MV
Ak to vezmeme z druhej strany, tak aj na ulici končí viacej mužov a bielych pomaly ale isto všestranne propagandisticky dehonestujú, preto sú muži pripravení ísť do sociálnych zápasov a musia viac existenčne riskovať, ak chcú zaistiť rodine postavenie aspoň nižšej strednej triedy. Miliardárky žiadnu sociálnu rovnováhu nezaistia.
8. 1. 2017   anonym
VED ONEDLHO ICH BUDE DOST..ZLATOKOPKY NA TOM NEUNAVNE PRACUJU. ODKEDY SA PRESTALI STARAT O OHEN A ZHODILI FIGOVY LIST SU NA NEUDRZANIE
8. 1. 2017   Murkoslav
Milujem tieto neomarxistické kecy... vraj diskriminácia.. tak odhlasujte zákon, ktorý zavedie povinné kvôty, pozitívnu diskrimináciu, aby sa dosiahla rovnosť a bolo viac žien miliárdárok. Len ako na to ? Možno náhodným generátorom vybrať zopár bohatých mužov a im odobrať majetky a darovať ich náhodne vybratým ženám. Alebo radšej nech sa im na to poskladá bežný občan ? Máme málo bohatých žien. Poďme sa im poskladať na majetky. Hurá... Proste debilita.
V jednom momente nás budú presviedčať, že pohlavie je len sociálny konštrukt. Že je jedno kto má akú pohlavnú identitu. V druhom článku nás budú presviedčať, ako sú ženy diskriminované, pretože ich nie je toľko bohatých ako mužov. Proste sračky... Ale čoraz väčšie otváranie nožníc medzi 99.9 % ľuďmi a 0.1% megaboháčov, ktorí vlastnia už dnes viac ako 50% planéty, im nevadí. A presne na tomto zakape tento systém.
1/1