Názory čitateľov


Názory k článku:
Konečne sa o tom hovorí otvorene: Záchodová revolúcia

24. 8. 2016   anonym
Big Brother Bill gets shit of you - a bude vedieť, či ste jedli to, čo vám jeho domáci server odporúčal. Načo si dať koleno pre korunu vŕtať, keď aj hovno sa dá speňažiť? A aj to cudzie?
24. 8. 2016   anonym
počet obyvateľov krát počet ním využívaných služieb krát cena služby krát energertická/ekolog ická náročnosť služby -> a je tu Gatesov vzorec depopulácie Zeme na to, aby mu ostalo len dosť otrokov, ktorí na jeho riť budú makažť, ale nebudú mu kradnúť kyslík.
24. 8. 2016   EUROASS
NAJSKOR SOM SI MYSLEL ZE SA TU JEDNA O ROK 1989..TA REVOLUCIA BY SI TIEZ ZASLUZILA PODOBNY PRIVLASTOK..
25. 8. 2016   anonym
S TYM MOZEM S TEBOU LEN SUHLASIT NAMIESTO SAMETOVA REVOLUCIA MOZME ZACHODOVA SPLACHOVACIA REVOLUCIA VSETKYCH HODNOT CO SA BUDOVALI A OSTALI NAM LEN ZBOHATLICKE VYKALY NA NASYCH TANIEROCH.
24. 8. 2016   Lolo
Osobne si myslim, ze nic lepsie, ako kadibuda, sa este nevymyslelo. Je to hnojivo po premiesani, kompostovani a doplnenim o listovku, prakticky nenahraditelne.
Problem je, ze to nejde robit z miesanicou fekalii, saponatov, pracich praskov, a ineho odpadu, ktory je produktom miest a obci.
Podstatou kadibudy, je, aby sa tam nehadyal papier a prdel si clovek umyl, petoze celuloza sa da dostat fo forme listov a lepsie sa rozklada, ako papier.
Je to ale aj o tom, ze praca z odpadom, je praca. Splachnut a neriesit. Z domacnosti ide proste prec rura a tadial vsetko, co sa splachnut vodou a prejde cez ruru..
Zakladom uspory v krajinach, ako Slovakistan, by bolo, keby domacnosti, mohli splachovat dazdovou vodou, alebo mali na umyvanie a pranie, moznost mat vodu technicku.
To si ani ludia na vidieku, neriesia, dvojite rozvody vody a podobne.
Nakoniec v mestach, aj tak za dazdovu vodu, sa plati, ako za odpad.
Najvatsou zachodovou revoluciou by bolo, keby sme prestali pouzivat na utieranie prdele papier.
Sam vlastnim okrem kadibudy zachod, ktory prdel umyva a neviem si ho vynachvalit.
Odpadova revolucia, by bola vtedy, keby sa prestali pouzivat detergenty a chlorove pripravky na cistenie, prasky pracie, ktore su biologicky odburatelne. Dnes ked v SLovakistane, idete do obchodu, nemate prakticky na vyber ani moznost, kupit biologicky odburatelne cistiace a pracie prostriedky.
Na houby je potom kazdemu biocisticka, ked doma WC a sprchu, umyju ludia detergentom z chlorom, ktory bezpecne zakiluje vsetky bakterie v cisticke a okrem unikajuceho smradu v podobe chlorouhlika a sirouhlika, cisticka vyda von, len dobre stabilizovane felakie, premiesane z bakteriocidnym mydlom a protialergickym praskom na pranie.
Takze ludom ostava len Amway, predrazena MLM pyramida, alebo kupovat v zahranici, pripadne si pripravky vyrobit doma.
Indiani ma moc netrapia, je tam miliarda ludi, ktora kadi obvykle ked to nich pride hocikde.
Neoeuropania tiez svoju potrebu vykonavaju inde, ako staroeuropania.
24. 8. 2016   Eliška
Slovenským mestám veru chýbajú pekné, udržiavané, čisté a dostpné verejné záchody.
24. 8. 2016   Szekeres
ocakavam od pana doktora Fica a "bohov" z bruselu ktorym sa klania (z vdacnosti ze ho udrzuju pri koryte ako miestodrzitela kolonie) aby zakonom nariadili aby kazdy panelakovy byt na sidlisku bol povinny vybaveny suchou latrinou.
24. 8. 2016   Szekeres
domnieval som sa, ze sa v clanku dozviemn nejaku inovativnu technologiu nakladania s vykalmi. Dozvedel som sa ale, v vzhladom kteme clanku si to dovolim napisat explicitne - HOVNO. Clanok neponuka ziadne pouzitelne informacie.
24. 8. 2016   Jožo z KE
neverim milý Kočiš, že si vedel, že za 33 miliárd dolárov by tri miliardy ľudí získalo prístup k nízkonákladovým záchodovým technológiám.
24. 8. 2016   104
Uvidíme to výberové konanie na dodávku a prevádzku týchto prepotrebných zariadení. Len plavákový ventil stojí asi 11e, ďalej sú tu neprispôsobiví olympijskí plavci ako to predviedli v Riu. Už za socializmu stála výmena žiarovky technikom družstva 50 Kčs a žiarovka stála 4,50 Kčs. Výmena celého vécka je majetok, ktorý mnoho Indov nemá.
24. 8. 2016   excrement
Ja to hovorim už dávno, treba konečne zaviesť daň zo srania!!! Len sa divim, že to ešte nenapadlo našu osvietenu europsku komisiu. Dalšie miliony do statneho rozpočtu.
5. 9. 2016   Pitko
predsa nemôžu zdaniť to čo sami najviac produkujú
1/2staršie