Názory čitateľov


Názory k článku:
Pätnásť rokov po: Od začiatku nového milénia vzrástli ceny tovarov a služieb o 64 %, platy o 126 %

7. 9. 2015   nightwish.lolo
15 rokov po:
- uz nekupujem maso ani v Kauflande, Tescu, Bille...vo folii - to je antimaso
- dobrych 6 rokov ani do jedneho auta netankujeme SVK benzin
- zeleninu sa tu ani neodvazim kupit a co sa neda zavarit kupim na trhu, ale nie na Slovensku
- maso (hovadzie, mlada baraninka), maslo, mlieko, syry, zemiaky, klobasku, slaninu, zeleninu atd... mame domacu od ludi co chovaju a pestuju (vyrobia) - ale nie tak, ze striekaju chemikalie a zvieratam davaju zrat rastove hormony a podobne kentusiady...
---------------
Na Slovensku nie su sluzby, ale antisluzby...
---------------
No co cakat od sudruzky analy-ty(i)cky z Postovej, ci akej banky, co si pochutnava na mase z folie, pripadne ako vegetarianka puci do seba GMO-cka a byva v Blave.
Treba sa jej opytat, podla ktorych bulharskych konstant zase analyzovala, pripadne aky plat mala predtym a teraz a ci vlastni nejaky ten byt, dom, pozemok...Alebo ci len byva v prenajme v Blave a krmi nas tu srackami, ktore schovava pod svoje analyzy...
Vsak sudruzka?
4. 9. 2015   anonym
Som šťastný že si môžem kúpiť v roku 2015 viac, ako som si mohol kúpiť v roku 2000, ale zároveň veľmi, ale naozaj veľmi nasratý, že nie viac ako v roku 1989, 1988, 1987 atď.
4. 9. 2015   anonym
Hahahahahahahahahahh ahaha ! tak už viem, prečo sme tam kde sme, lebo s jedlom rastiem chuť
4. 9. 2015   bingo
prestante zavadzat ludi...vy koko ti klamete az sa prasi!!!! klamstvo na klamstvo aj ohladne imigrantov.klamete a zavadzate nasich ludi, nehambite sa?
4. 9. 2015   ainemunys
Autorkou článku je "analytička Poštovej banky", to znamená zamestnankyňa, ktorá vypracúva analýzy podľa požiadaviek zamestnávateľa. Podklady má len tie, ktoré sú všeobecne dostupné, manipulované a nepriekazné. Po ukončení školy aktívne publikuje, občas prejaví aj skutočne pravdou podložený analytický názor, ale pochybnosti vyvolávajú zadania : kto ich zadáva, prečo a s akým cieľom !!!!!
... a s pánom Bohom, ak sa s takouto analýzou stotožnia politici,vláda, národná banka a ďalší zodpovední, ktorí sa schovajú za takúto analýzu !!!
4. 9. 2015   anonym
BY MA ZAUJINMALO KTO MA MOJICH 115% Z PLATU! MOZNO SI PREROZDELI SUDRUHOVIA Z VLADY?
4. 9. 2015   Praktik
Chcelo by to uvadzat, ake mzdy sa porovnavaju. Ak hruba mzda sa zdvihne o 100 percent, tak cista mzda, z ktorej sa vsetko plati, o tolko nestupne, vdaka daniam a odvodom. Taktiez je rodiel, ak pocitame napr. cenu bytov. Mozno by to chcelo aj prepocty, za dlhsie obdobie. Napr. od roku 1990, 1980...Dnes je prakticky rarita, dostat sa k byvaniu bez hypoteky, co pred cca 30timi rokmi nebolo.
Ono aj tie dnesne statistiky su dost skreslene. Staci, ze idem v jeden den do obchodu a kupim banany po 30 centov /v akcii/ a na druhy den, iny obchod ich predava po 1,75EUR. Potom ako sa to ma ratat ? Cena od jedneho predajcu ? A s akym datumom, ked je cena kolisava ?
4. 9. 2015   Lolo
Niekto si z nas robi statisticky velku srandu.
Ale prepacim mu to...
1/1