Názory čitateľov


Názory k článku:
Štvrtá automobilka by urýchlila dostavbu diaľnice do Košíc

24. 10. 2014   alter011
Tak Lešinský by umiestnil automobilku do priestoru xxxx . Zaujímavé , ale umiestnenie nie je postavenie .
Nech skúsi ten korunovaný mudrlant začať stavať automobilku . A nie obkecávať.
PS. Veľmi pochybujem , že na východe sa postaví niekedy automobilka . Investori nie sú na hlavu padnutí. Po skúsenostiach s mimihuťou v Humennom , budú zlodejský východ obchádzať oblúkom .
A UA je iba pár km a hlabne s lacnejšou pracovnou silou . je pravda , že borovičku nepijú tak zdatne.
24. 10. 2014   anonym
elektrina ako ekologická? A odkiaľ ju dostane auto do "nádrže"? Pichne šnúru do stromu? A keďže je vo svete záľuba v stákiklovatových tátošoch... Druhá vec - benzínové auto so sebou "vláči" 50 kg benzínu a dôjde 600 - 700 km a dočapované je za 10 minút aj s platením. Elektromobil vláči stá kíl akumulátorov a tankuje na 200 km pol hodiny u ultrarýchlych - a ultradrahých - bateriek. BTW čo životné prostredei a lítium a výroba takých batérií - a čo ich likvidácia? Zasa odrb ako so žiarivkami a ich ortuťou a rozbíjaním?
Automobilku do každej dediny, to je dobrý slogan. A bude mať presne takú úroveň, ako tá univerzita do každej dediny. Vysokoškolákov ako nasratých - a nevedia sa uplatniť. Ale kde všade generujeme politológov, sociológov, marketingových klamárov a podobné "profesie"? Nuž, celkom zodpovedá, že chceme Teslu. Superluxus, ktorý si dovolia na Slovensku traja ľudia - ak sa takí hlupáci nájdu.
A ten Detroit, to je dobrá pripomienka. Kedysi sídlo toľkých automobiliek - a dnes? Neskrachoval Detroit inulý rok?
24. 10. 2014   Yco
Elektrinu je možné vyrábať rôznymi spôsobmi. A to buď prostredníctvom neobnoviteľných zdrojov alebo obnoviteľných zdrojov. Svet "o chvíľku" tie neobnoviteľné vyčerpá. Dnes sú elektrické autá tam, kde boli mobilné telefóny z čias NMT. To neznamená, že na tejto úrovni ostanú.
Ak získame pre Slovensko Tesla -u, len vtedy sa naozaj staneme "Vzdelanostnou ekonomikou". Dokonca môžeme byť spolu s Tesla -ou na čele vývoja.
Čo to znamená pre Východniara? Novú prácu a novú diaľnicu?
Čo to znamená pre celé Slovensko? Novú prácu a postupné zvyšovanie pridanej hodnoty a teda aj rast platov.
pozn.: Nie som sympatizantom vládnej strany, ale ak sa im podarí "dotiahnuť" sem Tesla -u, konečne niečo pre Slovensko urobia.
24. 10. 2014   438
...nooo vysoku skolu uz mame v kazdej dedine,teraz by sme mohli mat aj automobilku .....
23. 10. 2014   fero z BA
úplný blbinec ---- ficova vláda by sa mohla ísť pozrieť do Detroitu ---- bežný ficovolič je ale presvedčený, že tu sa také niečo nemôže udiať
23. 10. 2014   anonim
benzínové,naftové,hy bridy,elektro auta tu sa fakt čáka už len na vodíkové a stlačením vzduchhom pohánane auta tu na Slovensku :-)
24. 10. 2014   alter011
Slovensko sa možno dočká , ale dočkáš sa toho aj ty ? To chceš žiť 120 rokov ?
Vodíkový pohon ? Čo ťa to len napadlo ?
1/1