Názory čitateľov


Názory k článku:
Šesť najväčších mýtov o milionároch

18. 3. 2014   simon
pozrite sa kde zijete a pozrite sa na to kde by ste chceli zit. a skuste preto nieco spravit. hocco. ale nech to ne uprimne konstruktivne. o system tu nejde myslim v prvom rade. Vzdy to bolo nejak nahovno, ale vzdy sa dalo nieco spravit. nechcem obhajovat ludi ktori vedia prevracat kabaty a taki su v kazdom systeme. ale mozme sa zhodnut ze demokracia nepopiera ludske prava tak ako akykolvek iny rezim, co je dali sdovod zamysliet sa v prvom rade nad sebou. ale to najviac boli. Ludia ved moznosti je tak vela! dufam ze som tym niekoho neurazil
23. 3. 2014   fijam
netrep
17. 3. 2014   peterfedor.pu@gmail.com
To či systém niekto obhajoval alebo nie, je úplne jedno.. ide o to, že teraz tu je a funguje a fungovať bude ešte dosť dlho.... a je len na VÁS či do neho chcete prispievať a živiť ostatných tak ako do teraz, alebo si z neho konečne chcete nejaké peniaze aj zobrať ako to robia aj milionári....pretož e systém je aký je a nadávajú naň iba ľudia, ktorí z neho nevedia nič vyťažiť.....
takže kto si chce z neho niečo zobrať nech sa mi kľudne ozve, rád mu poviem ako to robím ja, možno to bude vhodné aj pre Vás a možno nie.... každopádne ostatným ovečkám želám veľa šťastia :)
17. 3. 2014   ja
bo porad
18. 3. 2014    peterfedor.pu@gmail.com
napíš mi mail, nebudem to sem zbytočne písať...
21. 3. 2014   ja
no a potom sa uz poistiek a herbalifu nezbavim :-)
napis to sem
23. 3. 2014   fijam
neblúzni
17. 3. 2014   3 D
Naozaj si myslíte, že sme sem prileteli na lietajúcom tanieri? Už zo samotného nadpisu je jasné čo autor článkom sleduje, za čo mu zaplatili. Ak sledujete pozorne vývoj (stačí prednášky elít v Davose) tak viete, že súčasný systém končí a bude pekne pomaly postupne (cca 50 -100 rokov) demontovaný. Preto pokladám článok na obhajobu toho súčasného za úplne zbytočný.
17. 3. 2014   anonym
mas paranoju alebo schizofreniu ? kde v clanku obhajovali tento "system" ?
17. 3. 2014   porobec@zoznam.cz
Naozaj si myslíte, že sme sem prileteli na lietajúcom tanieri? To určite nie! Ale ak by U SS A deník napísal na na prednej strane,že na Plannéte Mars rastú pomarančovníky ktoré rodia zlaté pomarače tak židáci a U SS ÁCI zostrojujú doma rakety aby na Marse boli prvý.
1/1