Názory čitateľov


Názory k článku:
Smutná realita v grafoch: Každý štvrtý Slovák nie je schopný platiť svoje účty, rozmýšľame o vysťahovaní sa

4. 12. 2016   Huno
Suhlasim s clankom. Hlavne by sme si mali zasat zvysovat financnu gramotnost a neodvodzovat svoju ludsku hodnotu od toho, kto co ma a kolko zaraba. Nie je to tak davno, co som musem vyzit z 220e na mesiac a slo to. Naucilo ma to dve veci, jednak robit si rozpocet a rozlisovat, co je skutocne nevyhnutne a dolezite. A hlavne makat na sebe a makat viac. Ked si tieto veci clovek neuvedomi, nepomoze ani vystahovanie sa...
12. 12. 2016   Lalok
Neplet tu hrusky a jablka. To ze si sikovny je ina vec. Toto je o tom, ze zit na slovensku je nevyhodne. Ani v obchode si nekupis chleba za 5-nasobok jeho beznej ceny. Ak raz mas stat kde je drahe zit (pomer vyplata/ceny), tak proste nebudes na hlavu a jednoducho to nekupis.
3. 12. 2016   sines
ALe uzernik Kisla a zlodeji jemu podobny si to nemyslia
3. 12. 2016   Member
Každý štvrtý Slovák je Cigán, takže nič prekvapujúce. Prekvapuje ma len to, že tak dlho váhajú s odsťahovaním sa.
3. 12. 2016   shar@zoznam.sk
Ak niekto nie je schopný platiť svoje účty doma, čo mu pomôže vysťahovanie sa. To je na hlavu postavené.
3. 12. 2016   kakadu
Ak niekto nie je schopný platiť svoje účty,
tak mu exekútor pomôže z domu sa vysťahovať
a zablokuje mu účty, preto sa musí vysťahovať za hranice,
alebo robiť čiernu prácu
2. 12. 2016   Lolo
A to je to, o com pisem neustale. Stredna trieda sa premenila na strednu chudobu, proletari sa zmenili na hypotekarnych a uverovych otrokov, dochodci sa dozivaju pasivneho prijmu, na urovni zobracenky..
Ale ako pisal pan. E. Hoffer, chudoba nerobi revoluciu, staci im rozmyslat nad tu a teraz, rozok v kontajneri, alebo precerpanie kontokorentu, je rovnake nic, pre tento den, jediny a vynimocny, zajtra nebude, nieje podstatne, lebo takyto ludia niesu schopny organizovaneho odporu.
Jedneho dna sa najde extremista, diktator, alebo manipulator, ktory slubi ludom to, co iny neda, lebo nema a bude vymalovane.
Ludia by sa mali prikryvat len takou perinou, na aku maju.
Problem je, ze pozicky na cokolvek, hypoteky, leasingy, uvery a ine derivaty uzery, nahradzaju socialnu politiku statu, rozvojove programy byvania, no a ten, kto to dopusti, alebo ten, kto sa necha zlakat, je rovnako vinny. Ale je zbytocne sa zaoberat hlupostami, pretoze to co dlzia ovcania a otroci vychodnej kolonie EU, zvanej slovakistan, plus to, co dlzi cely stat a vladna moc, predstavujuca konstitucnu kleptokraciu, je prakticky nesplatitelne. Ale dobre sa to zdanuje, odvoduje a spoplatnuje, pretoze stale je priestor na to, aby ten kto krici, ze sa ma zle, si este pozical na nejaku dalsiu hovadinu, alebo aspon na to, aby mal elektrinu pre ajfoun a kredit na internet.
No nieje to uzasne?
2. 12. 2016   Fero
to je ešte nič ...čoskoro bude horšie !!!
2. 12. 2016   Blind Man
Dúfam, že medzi tými čo sa chystajú vysťahovať sú všetci, ktorí sú razenia Bokom Havran, Hvorecký Oravec, Romana Schlessinger a ďalší, ktorí nezištne pomáhajú Slovensku do hrobu.
2. 12. 2016   anonym
Najviac nam pomahaju Fico, Kalinak, Meciar, Harabin, Lexa, Pociatek, Kazimir a dalsi absolventi Moskovskej politickej skoly, oni rozhodne maju umysel postupne sa odstahovat na Belize alebo do inych danovych rajov kde zhromazduju napechovane vrecia, ved vies o com pisem, skladas sa im na to aj ty.
2. 12. 2016   nahnevany
A vsimnite si z coho resp. z akej sumy pripadne platite DPH - dan z pridanej hodnoty. Z PRIDANEJ HODNOTY to rozhodne nie je.
2. 12. 2016   eubordel
ROZMYSLAME O VYSTAHOVANI SA?! vystahovat by sme mali tu mafiu co nam vladne!!
1/2staršie