Názory čitateľov


Názory k článku:
Fikcia a vymyslené príbehy: Prestaňte míňať na základe svojho okolia

3. 12. 2016   korund
V živote sa riadim (najmä pri nákupoch) dobrou radou môjho dedka : vieš chlapče, ak budeš niečo kupovať, považuj to VŹDY za investíciu. Investícia je, keď dáš 1 korunu a dostaneš 1,1 korun. Všetko ostatné je len mrhanie peniazmi (z tohoto vyradil OBčASNé sedenie s priateľmi pri pivku či nejakú zmysluplnú kultúru).
Ten robotník z NZ asi vedel to čo viem a a vedel aj môj dedko. A na to netreba vysokú školu - len pravý sedliacky rozum.
3. 12. 2016   Lolo
Ono je to aj tak, ze v Slovakistane, nemozeme pochopit, ked sa nejaky clovek dovezie na bugatti veyron, zaparkuje na mieste pre invalidov, ako sa ku tym peniazom dostal.
Jeho danove priznanie neuvidime, lebo ak by sme ho videli, pochopime, ze zije z minimalnej mzdy, odvody plati ako kazdy iny motrok a usetril na to auto zberom plechoviek od piva a Bonaparte postavil primeraneho odpoctu DPH, po odovzdani vratnych obalov napojovych.
Alebo taka teta Anka, sa snazila prilepsit si na dochodok, podnikanim v pokrocilom veku. Pripadne taka rozpravka o osmijankovi, alebo Dlhom, Sirokom a Bystrozrakom, ako ich zla Cyperska jezibaba, pripravila o peniaze, ked si postavala pernikovu chalupku, niekde na Belize a pod.
Vsetko sa da vysvetlit roznymi sposobmi..
3. 12. 2016   hoax
ty si trafil do cierneho ...
1/1