Názory čitateľov


Názory k článku:
Médiá špekulujú o návrate k starým dobrým časom: Východoeurópske krajiny sa obracajú k Rusku, únia môže čoskoro skolabovať

25. 11. 2016   anulo
Aj chcem do Ruska..zmenim si 20K euro na ruble a za rok bude z tych 20K 10K ako sa deje teraz,,,,,,,hura z ruskom
28. 11. 2016   loktibrada
snivaj dalej dg. komplex 68
5. 12. 2016   Mirec
Neschopný hlupáci riadia EU všetko tak aj vyzerá.Zkrachovanci z národnych parlamentov idú robiť zákony a riadiť EU-zberba najneschopnejší zneschopných ale silno ambiciozny a sebavedomí politici
23. 11. 2016   pravda_víťazí
Do diskusií pod článkami v internetových médiách píše množstvo z Ruska platených diskutérov. Šíria štvavú, nenávistnú a hlavne lživú ruskú propagandu s cieľom rozvrátiť EÚ a NATO. Našťastie, málokto im verí.
26. 11. 2016   ondrej
Omyl, verí im každí kto si to prečíta. Lebo píšu aravdu.
28. 11. 2016   loktibrada
ja im verím Serjoža
23. 11. 2016   hudec
Ruská "odpoveď na rozmiestňovanie arzenálu NATO je zákonitá a očakávaná rovnako ako by reagovalo USA na rozmiestňovanie zbraní napr. na KUBE ! A čo sa týka ekonomickej orientácie je samozrejmé, že dobré a prospešné obchody sa nedajú robiť cez sankcie a nakoniec je tu podstatná vec a to je zoskupenie BRICS, ktorá je protiváhou Doterajšiemu systému vedenému USA so zámerom výlučne v prospech USA. A k tomuto novému zoskupenie s obrovským potencionálom rozvoja sa pridávajú ďalšie krajiny ktoré vidia v tomto zoskupení prijateľnejšie podmienky pre rozvoj ako s USA ! Takže orientácia na tento spolok je veľmi správna a perspektívna. Nebude trvať ani desaťroči bude to najvôčšia ekonomická sil na svete
25. 11. 2016   Robben
Lenze Rusko nie je USA je to len velmi zaostala krajina plna dementov.
25. 11. 2016   URBAN
krajina s vesmírnymi technológiami a modernými raketovými a zbraňovými systémami je zaostalá a tí
čo to vymysleli sú dementi, USA teraz nemajú motor s raketou aby vozili na orbitu matroš ty magorko. ano máš pravdu netlačia papier v podobe dollára a iného papiera aj napriek tomu , že majú tolko dreva že by si sa posral.
2. 12. 2016   Rudo
Za0 rokov sa prihlás. Ale ja ti už teraz píšem, že si: hlupák. Prečo sú sankcie? Preto, lebo Rus je priateľský ku každému... Si úbohý proruský hlupák.
23. 11. 2016   anonym
CELE je to vysledok toho ze ludia si uvedomuju ze demokracia ako ju pozname u nas na rodnom Slovakistane je nanic! Bud sa zmeni system a ojebavaci naroda odstuůia, alebo sa vratia "stare casy"!!
22. 11. 2016   flašíkovájesuka
Nuž, vidíme všetci, že EU je dobrý projekt ale Juncker, Merkel, Schulz a aj tá pizda flašíková a im podobní ho pochovali svojou ignoranciou, aroganciou a hlavne svojou hlúposťou. Sú to nesprávni ľudia na nesprávnych miestach. Kvôli pár ľudom to takto vyzerá.
22. 11. 2016   cklassic chess
Už sa teším, ako bude zdôvodňovať náš súdruh premiér svoj úlet s birmovkou, ako budú súdruhovia oprašovať červené knižky a vyhovárať sa, ako ich donútili byť dočasne kapitalistami, alebo ako sa snažili rozkrádaním sprivatizovaného vlastne zachrániť zoštátnené, ako sa budeme vytešovať dovolenkami do Bulharska, ako sa budú pokúšať deti zjesť vzácny banán aj so šupkou, ako budeme velebiť ďáďušku Rasputina, ako budeme obdivovať potemkinovské dediny, ako budeme manifestovať a mávať mávatkami, vykrikovať predpísané heslá.....už sa teším
22. 11. 2016   Lolo
Vyvoj nejde zastavit.
Vsetko ma svoj cas.
Otazka je, ci budeme opat zapadny protektorat RF, alebo ostaneme koloniou EU, alebo o nas nebude stat nikto a budeme len cudna krajina, na severe Uhorska.
23. 11. 2016   Member
Neboj, Rusi majú záujem vždy!
23. 11. 2016   anonym
LOLO-ty si ozaj "lolo" takú sprostosť vypotiť je skutočne umenie...
22. 11. 2016   URBAN
pravda je taká, že bežná populácia sa mala lepšie ked sme spolupracovali s Rusmi ako teraz v EU, teraz sa majú dobre profesie ktoré nemajú plat tabuku ale si účtujú ako chcú napr. herci, lekári, právnici, podnikatelia, zubári, a pritom bezplatne vyštudujú vysoké školy a potom už len kešujú čo v socializme nemohli tam mali tabulku platu. Bežná populácia pracujúca za do 650 eur netto vytriezvela s kecou , že životnú úroveň západu doženieme a dalšie kecy o demokracii s ktorej sa slušne žiť nedá preto ludia začínajú voliť a obracať sa na nové strany ktoré tu vyrastajú a nie na 20 ročných politických dinosaurov čo majú kecy no hovno pre bežných ludí urobili aj zo svojimi štandardnými politickými stranami, teraz vidíme demontáž politiky kedy sa spojila lavica s pravicou, a akože nacionalisti s Madarmi a vznikol nevýdaní zlepenec len nech sú u moci. Stalo sa to čo bolo nepredstavytelné tak nech sa do budúcnosti nik nečuduje že ludia sú zhnusený a radikalizujú sa, to bude gradovať. Jednoducho politici zlyhali a neplnia požadované požiadavky verejnosti.
2. 12. 2016   Fero
Pri tých tvojich táraninách márne hľadám význam slova "nevýdaný", ale nenachádzam. To, čo dokážu Slováci so svojím jazykom a svojou primitívnosťou, to je skutočne "nevýdané". Nečudo, že sú na konci Európy ako národ hlupákov, opilcov, oplzlých primitívov.
22. 11. 2016   lovak
koho dnes zaujima co si myslia briti?
1/2staršie