Názory čitateľov


Názory k článku:
Sýrčania so 4 ženami a 23 deťmi: Nemci zúria pri pohľade na nový obraz bežnej rodiny

28. 10. 2016   Mark
Zhrniem tuto diskusiu asi tak, ked sem niekto ide tak nech ho zaujíma v prvom rade za co tu bude žiť a hľadá si prácu - naši dedkovia tiez nešli do Ameriky za dávkami a aby využívali sociálny systém (nic take nebolo) a každý sa musel obracať aby v tej ďalekej krajine prežil. A tu v Európe bola absolútna hlúposť pozývať migrantov, ze my vás zachránime je to nezmysel a slnieckarsky prístup. Preco by sme migrantovy mali dat nejake dávky - snáď si ich tu odpracoval, preco by sa mal dostať na rovnaku úroveň s človekom ktorý v krajine žije od narodenia a platí dane. A potom táto vojna nie je jediná vo svete, preco sme do Európy nepremiestnili všetkých Iračanov ked tak bola vojna, Európy nevedú teraz elity ale idioti.
29. 10. 2016   bojim sa o svoj zivot a zivot mojich deti.
Preco by sme mali podporovat takych parasitov -zbabelcov co utekaju pred zodpovednostou za vlastny osud svojej krajiny.?
Co migrant- to parazit ,ktory sa snazi zadarmo prizivit na nasich zodretych mozoloch a zodretom chrbate.Vyhnat ich vsetkych .Ono sa zrusi calais v francii a odtial sabudu migranti sackovat do celej europy,nie len nemecko ,ale i sem do Sk sa budu chciet dostat a tu budu kradnut
26. 10. 2016   Lolo
Co tam po tom Syrcanovi, ale v Slovakistane mame jedneho Kolar-gola, co striela na branku a svoje konkubiny ma uz natahane aj v parlamente a jeho deti nam budu raz pravdepodobne vladnut. A to nemusi byt ani muhamedan.
Dokonca ho asi nejaky kolonialny ovcania Slovakistanu aj volili, za svojho alfasamca.
26. 10. 2016   alter01
Vedel sa narodiť , kančisko jeden .
26. 10. 2016   lubo
ved nemcia aj ostatne krajiny, budu muset zmenit svoju socialnu politiku.Ale ked si vezmeme tak uz vsade je to nahrane ,budu vsetci muset zmenit pravdla inak sa to cele zosype.
26. 10. 2016   Za národ
Máš pravdu, pravidlá sa zmenia. Moslimský migrant na slovensku bude mať nárok na rovnaké dávky ako v nemecku. Preto odteraz volím iba Kotlebovu stranu.
26. 10. 2016   ano
nič iné im nezostane, iba zrušiť rodinné prídavky pre všetkých - nemcov i emigrantov. a kto chce mať deti, nech sa o ne aj postará. naši starí rodičia žiadne rodinné nemali a postarali sa!
26. 10. 2016   MV
Slovenský celoživotný plat sa rozdáva len tak, našich asociálov otočia rovno na letisku. Ešte 2-3 také Werkelky a zničia beztrestne životy miliónov Európanov.
26. 10. 2016   anonym
OK. Ale na druhu stranu, kto zakazal nemcom alebo europanom mat viac ako dve deti? Europa starne a vymiera a vzniknuty zivotny priestor pochopitelne postupne zabera ina civilizacia a ta si so sebou prinasa aj svoju kulturu. Je zbytocne hladat vynnika alebo kde udelali soudruzi chybu, mozeme skonstatovat ze sekularizmus ma na tom znacny podiel, ale skratka je to teraz uz nezvratny proces.
26. 10. 2016   pravda
ok?? fetujes? nikto im to nezakazal len coraz tvrdsie podmienky v praci a neskorsi odchod do dochodku a hlavne DANe..v nemecku. su o tom dobre blogy v nemeckom jazyku ze preco nemaju deti.. jedne dobry system bol za komancov ze ked mala zena 3 deti a viac tak isla do dochodku v 55. to by sme potrebovali aj teraz v nasom kulturnom prostredi.bolo to pekne vydno ako sa potom svokry starali o deti ked mlady museli tahat nadcasy..
dnes uplne opacna politika predlzovania veku do dochodku viditelne vyludnuje narody a staty!! nemci to nevedia pochopit.roky boli vychovanany k individualite a feminizmu.+ vysoke danove zatazenie aby bolo na socialny ssytem pre pristahovalcov. od roku 1970 turci a iny..
tato chora politika za par desatroci sposobila to co sa deje prave teraz.
teba by som chcel vidiet v reale. skoda ze tu nieje diskusny system kde musis dat realne cislo alebo obciansky ako na idnes.cz alebo zahranicne systemy len na pravu simku. ak mas falosny profil cez facebook tak ti do tyzdnabloknu diskusny ucet.
lebo nazivo by sis sa hanbil ANonym
26. 10. 2016   korund
Čo to táraš ? Čo nejde ? Kým siom živý, pri sedliackom rozume a kým chcem, tak fšetko ide !!!! Len t.u.pci nikdy nevidia riešenia.
Jedna zo zlatých myšlienok môjho dedka : ak ti raz niekto povie, že sa to nedá, never mu! Túto odpoveď musíš rozumieť, ako že on to nevie (=klamár a neschopák) a taký ti musí ísť z cesty, nedovoľ aby ti taký ďalej zavadzali. Je predsa niekto iný, čo to dokáže a toho neúnavne hľadaj, ak to pravda nedokážeš sám
26. 10. 2016   STOP islamizácii EU
Ty si riadny dement, ěste povedz, že si z Blavy. Keď Európa starne vymiera, prečo je potom stále vysoká nezamestnanost. Prečo sa zvyšuje vek odchodu do dôchodku. Ak tu niekto vláči svoju kultúru, tak len preto, že mu to dovolilo a ešte sa to mediálne propaguje. Vinníka netreba hľadať, vinník je jasný. Každý proces je zvratný. Treba voliť politické strany orientované proti migrantom. Zrušiť sociálne dávky. Nepodporovať náboženské sekty. V histórii sme už 2x ubránili európu pred moslimami. Ubránime ju aj do tretice.
26. 10. 2016   anonym
Zdravy rozum kaze ze splodim tolko deti ,ktore dokazem uzivit vlastnyma rukami.A ze pojeb ...muslimskej si dosiel pre soc davky do Nemecka ,je na vine Merkelova ,ze umoznuje aby parasiti zo syrie zneuzivali nas europsky soc.system.
V dansku je tiez jebacisko zo syrie ,ma 4 zeny a 20 deti a bere soc.davky 24 000 ecek kazdy mesiac , a do prace nemoze ist pretoze ho boli chrbat.
27. 10. 2016   anonym
jednak hovoria ze sme premnozeny a druhy ze vymierame pravda je taka ze sme boli dobre nastaveny ale urobit taku populacnu exploziu z degenerovanym genomom je nieze pomoc ale totalna zahuba.
26. 10. 2016   working class hero
Mojžišova 1:28, Genesis .."Ploďte a množte sa a naplňte zem!" ... nasi krestania zrejme svojim kolegom moslimom zo Syrie tisko zavidia
26. 10. 2016   kiskaje presstitut
vykastrovať
26. 10. 2016   korund
som kresťan a je mi z alahovcov na grcanie !!! Netáraj a neklam.
27. 10. 2016   anonym
PLODTE SA ZA PRACU EUROPANOV ICH UZIVIA KEBY ICH MALI ZIVIT VLASTNYMI RUKAMI TOLKO BY ICH NEBOLO A INAC ICH ZIVI ROPA TAK SA MOHLY KLUDE ROZMNOZOVAT A NASA HUMANITA KTORA MA PODPOROVAT INYCH LEN NIE VLASTNYCH TO JE CHORE A DESTRUKCNE PODPOROVAT SVOJYCH STARAT SA O SVOJ NAROD ABY BOL ZDRAVY SCHOPNY SA BRANIT A STARAT SA O DETI TAKZE ZIADNE CHARITI CUZOPASNIKOM A NIKDY NEBDU NAM BLISKY .
1/1