Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonomika a politika výrobného fetišizmu

4. 12. 2016   Huno
Suhlasim s clankom. Ale budeme to mat tazke, asi do konca zivota si budeme musiet zvykat, ze sa trh meni a ze sa budeme musiet stale ucit nove veci..
4. 12. 2016   Rudo
Nesúhlasím. Jediným hnacím momentom je rast + ľudská nenažranosť. Skúste kritizovať na teoretickom poli hospodársky rast - a kapitalisti vás vyhlásia za komunistu.
A o "pozitívach" rastu a formách okrádania zákazníka učíme mladých ľudí v marketingu. Otázka etiky, morálky a slušného správania sa je niečo čo už vymizlo z repertoáru spoločnosti.
4. 12. 2016   Huno
Nuz, nereagujete moc na to, co som napisal. Ja Vam ale odpoviem na obe Vase domnienky. Rast - ten je potrebny predovsetkym pre nizkoprijmove skupiny. Ak by totiz nebol a hdp by sa nemenilo, zisky jednych by automaticky znamenali stratu inych. Takze ked hdp rastir, ziskavaju na tom vsetci, chudobni i bohati, zamestanci i zamestnavatelia. Myslim si teda, ze rast ekonomiky je OK. Co sa tyka marketingu, je to problem tych ludi, co to robia. Mne tie ich marketingove taktiky pridu usmevne :) kto je inteligentnejsi, mavne nad nimi rukou.
1/1