Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemci končia so sporením: Sme bohatí, musíme sa zbaviť svojich peňazí!

23. 9. 2016   anonym
Však tie kobylky Vám to za chvíľu zožerú ...
22. 9. 2016   ano
A nebude to tým, že už pár mesiacov všetci kompetentní upozorňujú na možný krach a problémy v Deutsche Bank?
23. 9. 2016   Szekeres
Ha! Konecne niekto bystry..
22. 9. 2016   Lolo
Germani maju oproti vychodnym koloniam trochu vyhodu, vzhladom na vysku prijmov, od minimalky, ktora je okolo 9 eur / hod, az po narodny priemer, ktory sa pohybuje v urovni 27eur/hod.
Z tohoto dovodu, nemozu mat problem, nakupovat castejsie nabytok, lozkoviny, potraviny a domace spotrebice, na rozdiel od vychodneho Slovakistanca, ktoreho smrt automatickej pracky, dohana ku zufalemu pocinu, ako je precerpanie kontokorentneho uveru, ziadosti o pozicku, alebo hroze, ako je Cetelem a pod.
Porucha vozidla, alebo nakup pneu, je uz takmer ako nahle umrtie v rodine. Obvykle konci smutocnou hostinou pri svieckach a suchom pecive z pravidelnostou, opakujucou sa do konca vysplacania podobnej udalosti.
Je to dovod na radost.
22. 9. 2016   KOKOTYSKO
ako vidim poznas to velmi dobre, pocitac mas od quatra?
23. 9. 2016   Lolo
Bohuzial, na splatky si to nemozem dovolit. Pocitac je najdeny v zbernom dvore, konkretne v Germanskom Regensburgu. Nemal by som, ale vzhladom na to, ze pre mna, je odpadkovy kos a zberny dvor, nieco ako hypermarket, mozem to povedat na hlas.
23. 9. 2016   Lolo
P.s.
Tiez ta zasiahla smrt v rodine? Je to smutne. Ja som nasiel na svoje auto zo smetiska, pneumatiky na zimu, tiez na smetisku. Vyhoda nakupu v zapadnych krajinach je ta, ze na zbernych dvoroch, sa obvykle za odvoz podobneho neplati.
22. 9. 2016   Blind Man
Nemecko vyciciava ostatné krajiny EÚ tak by bolo férove keby si tých kozojebov čo ta nemecká whore tak srdečne k ním pozvala všetkých nechali. A to isté platí aj pre Talianov, ktorí od Líbyjských brehov furt tu ládujú zmrdov, tak nech si ich tam užiú.
22. 9. 2016   EUROASS
A MINA HLAVNE TA CECNATA BAVORKA NA OBRAZKU...NEMCIMINA JU LEBO SU BOHATI NA UKOR ZVYSNYCH CLENOV EU! PRACUJE NA NICH TAKMER ZADARMO CELY ZVYSOK EU..DOBRE SI TO NASTAVILI PAJACI NCISTICKY! A TO VSETKO POD HESLOM JA SOM NEMCUR KTO JE VIAC!NASI ROBOSI VO VW CI DALSICH NEMECKYCH FABRIKACH ROBIA ZA FAZULOVU POLIEVKU. NEMCUR BY ZA TUTO MZDU ANI DO PRACE NEVSTA! POVOJNOVE REPARACIE SI SAMI ODPUSTILI! AK B MALI ZACVAKAT TAK BY ICH EKONOMIKA ESTE DNES BOLA V SRACKACH........... ...
22. 9. 2016   fero z BA
iba hlupák robí na druhého. a ak je to tak, tak si ani nezaslúži lepší život
22. 9. 2016   europan123
to ze si pako sme vedeli, teraz si sa vsak prejavil ako uplny retard..vazne..skus sa zamysliet (ak mas cim) nad tym, co si zase vypotil
1/1