Názory čitateľov


Názory k článku:
Najhodnotnejším majetkom Slovákov sú nehnuteľnosti

20. 9. 2016   Jano
Neviem, či si autor článku prečítal v úvode svoj logický nezmysel: "Len každý druhý Rakúšan či Brit sa môže pochváliť kľúčom od vlastného domu alebo bytu. U nás Slovákov je to presne naopak". Asi nie :-)
20. 9. 2016   Lolo
Slovakistanec nemusi ani vyhoriet, staci ak najhodnotnejsi majetok, prestane splacat, alebo ochorie a ma uplnu istotu, ze jeho poistkou, bude to, ze z nehnutelnosti poleti, volny ako vtak.
20. 9. 2016   JeToTak
Taky prehladný PR clanok zaplatení poistovnou Allianz tu už davno nebol. Hanba redakcii!!!!!
PS: Ked nastane poistna udalosť, tak poistovna, Allianz obzvlašt Vam zaplati velke hovno!!! Vzdy si najde nejaku vyhovorku, ze dany pripad sa na poistenie nevztahuje - vlastna skusennosť. A sudte sa s mamutou korporaciou...
20. 9. 2016   anonym
Kecy. Bud si mal najlacnejsiu poistku, alebo si ju mal zle nastavenu. Ja osobne som nemal s allianzom nikdy problem za posledny rok cca 5 poistnych udalosti - urazove aj majetkove. Posledne rozbite sklo na nabytku. Preplatili fakturu od noveho a dali navyse este 15% naviac za vzniknute naklady spojene so zaobstaranim noveho. V clanku to pisu prave dobre - ludia sa k poistke stavaju ako ku nutnemu zlu a nedomyslia dosledky, lebo je prednejsie usetrit 5€ mesacne. Lenze ak mas poistenie zle nastavene, je to samozrejme horsie ako keby si ziadne nemal, kedze z teba len peniaze vysava.
20. 9. 2016   anonym
To ti prikázal zamestnavatel tu pisat oslavne ody? Len kto ti uveri blbecek?
20. 9. 2016   anonym
Nemusi nikto, chces vypis z uctu aj s fakturou ktoru som uhradil? Mozes nadalej plakat nad zlymi poistovnami, mne je to vazne jedno.
20. 9. 2016   Syekeres
poreco je nadpis clanku (volba optimalnej zivotnej investicie) v dost prikrom rozpore s jeho obsahom (komercne PR na predaj poistiek) ?!? To uz len aky obchodnik..predajca ..a'la smejd publikoval?
20. 9. 2016   MV
Ani poistenie zodpovednosti nepomáha pri škode na spoločných častiach domu vyplatia po asi 3 ročnom dokumentovaní a vyžadovaní súdnych rozhodnutí a policajnom vyšetrení symbolickú sumu a vám sa nevyplatia nič lebo si predstavujú, že spoločné priestory v dome patria asi družstvu a nie vám aj keď máte poistenú stavbu. Skrátka hrajú mŕtvych chrobákov a pýtajú sa, či vám vznikla škoda.Áno vznikla lebo ju treba nahradiť zo spoločného fondu a ten sa musí obnoviť. Jednoducho nechcú dať ani symbolickú sumu lebo vedia, že súdiť sa o nejakých 100-200e nikto dlhé roky nebude. Teda všetko sa ukáže až pri škode.
20. 9. 2016   MV
Doplnenie: ...vyplatia poškodenému človeku symbolickú sumu...
20. 9. 2016   glock
a tie su velmi nadhodnotene. ked pride na predaj alebo kupu tak treba zjednavat.
dalej nieje dobre platena praca a socialna podopra je horsia ako v usa.
cele je to vdaka tomu ze po pade 89 ked ste pracovali v zahranici par rokov tak u nas ste si na slovensku kupili potom byt alebo aj dom. to vdaka obrovskym rozdielom v prijmoch . az do sucasnosti. ale teraz sa to po naraste cien na slovensku stava dvojsecnou zbranou... davat na sk 50k za byt kde naokolo je praca max za 500eu a socialna podpora na urovni "zimbabwe" dakujem pekne
to sa radsej zadlzit v zahranici a vyuzit aj ich socialny system.a predate lahsie
vela ludi a cela smeracka banda z pozemnkoveho velmi investuje do nehnutelnosti.
lenze kto sa bude zadlzovat na vase nehnutelnosti v buducnosti ked slovensko sa vyludnuje?? mladych je malo . a ked tak si radsej kupia v zahranici.rakusko nemecko.lebo tam to potom lahsie predaju napriklad.
na slovensku stupa pocet ludi nad 65 rokov. do 20 rokov ked tyto ludia odidu na "veky" bude obrovsky narast prazdnych alebo neobsadenych nehnutelnosti. alebo sa rozdelia v dedicskych konaniach. a to je dalssia rana pod pas bezne predavajucim sa nehnutelnostiam.
takze do buducna budu klesat ceny. najviac tomu prida demograficka krivka.samozrejme podla inflacie eura.
a ak sialene nato vyhlasi vojnu rusku tak budu mat cenu -0 ha ha
20. 9. 2016   I1ilan
+
20. 9. 2016   anonym
AJ TAK VAM POISTOVNA HOVNO VYPLATI! PO POISTNEJ UDALOSTI BUDU HLADAT VYHOVORKU AKO VAS NEVYPLATIT...
20. 9. 2016   zbor
to mas pravdu . zazil som poistne udalosti v inych statoch ale take sv ine ako na slovensku v poistovniach ..to nie
ved len tym poistenim prednych skiel na autach sme najhorsi v europe.podmienky su hrozne. len cakaju ze sa vam stane poistna udalost aby vam poskodili ..
verejne tabu a pritom by stacila demostracia proti ich praktikam. v zahranici uplne bezne.
1/1