Názory čitateľov


Názory k článku:
Mnohí dôchodcovia sa pre pôžičky pre príbuzných dostávajú do problémov

11. 8. 2016   anonym
Jednoznačmne zodpovedný sú tí ktorý určujú životné minimum ,penzistovi je to nesporne totálna blbosť zo štyristo euro sa nedá vyžiť ten ktorý to tvrdí nemá šajny o živote v meste penzisti prežívajú a sú žobráci umierajú za živa kam ich táto spoločnosť odvrhla ako nepotrebné kusy ktoré už nevládzu pracovať čím sú odsúdený na totálny zánik nevalorizovaním nízkych dôchodkov ako to má na mysli zákon -y ato preto aby penzistov donútili ďalej pracovať neskôr ich pod rúškom zákona okradnúť odvodmi do sociaslnej poistovni a daní zaujímave je na tom štátny sistém nezabespečil dôstojne dožitie penzistov a keď si chcú privirobiť aby dôstojne prežily znova ich okradnú odvodmi pritom ich odvádzali až do penzii musia ich platiť znova i v penzii čo znamená štát zlíhal v plnom rozsahu a stáva sa pod rúškom zákona likvidatorom penzistov ktorým nedožičí dôstojneho dožitia staroby ako to má na mysli ustava slovenska hofg
11. 8. 2016   Lolo
Je to jednoduche. Pokial svojou smrtou, alebo exekuciou, pomozu bliznym, tak to spravia. Stary clovek ak nema dostojnost, nema co stratit. Obavam sa, ze mnohy to ale robia preto, ze si myslia, ze si kupia u svojich deti a bliznych trochu pozornosti, ktoru inak nemaju. To je sice smutne, ale zial aj to je ludske.
Najhorsie je, ze tymto sposobom nepridu o zivot, ale len o istu formu prezivania a zhorsi sa im existencne minimum. Aspon sa nemusia obavat, ze sa rodina pobije o majetok, ak bude cely v exekucii.
11. 8. 2016   MV
Zaujímavé by bolo zistenie ako sa tie deti a vnúčatá vyjadrovali o dôchodcoch na sociálnych sieťach v minulosti aj keď teraz admini zlostné príspevky zmazávajú. Odrazu čítame, že im vznikajú záväzky z ručenia za dlhy, ale o tom som nikdy nečítal ani riadok.
1/1