Názory čitateľov


Názory k článku:
Lepšia budúcnosť svetovej ekonomiky: Ako dnešné tínedžerky zabezpečia, aby (sme) sa mali lepšie

18. 12. 2016   Blind Man
Zabezpečia fajčením Vendelínov utečencom.
10. 12. 2016   anonym
trt a dva orechy....
10. 12. 2016   Kritik
Prestaňte tárať a zavádzať hlúpymi komentármi.
10. 12. 2016   Red Eagle
Prostitucia ?? :))
lebo nic ine ma pri tych dnesnych vypatlanych kurvach nenapada :))
10. 12. 2016   MV
Takzvaný Istanbulský protokol, ktorý sa k nám importuje vychádza z predpokladu, že muž je živiteľom rodiny a v islamských štátoch sa nič nezmení, len neviem ako to vyriešia poloislamské štáty ako napríklad Francúzsko.
10. 12. 2016   Lolo
Je to zlozite a jednoduche zaroven.
Problem dnesnej modernej civilizacie je ten, ze sa zrovnopravnili zeny z muzmi, co im na jednej strane pridalo akesi postavenie rovnopravnosti, ale na druhej strane, musia uz nielen zastavat rolu matky, ale bojovat z muzmi o svoje postavenie. Tym vlastne vymenili svoje pohlavne organy, alebo ulohu matky, za univerzalneho spolocenskeho vsestranneho otroka, ktoremu len ostala moznost, ze moze rodit deti. Problem je, ze muzi o svoje pravo byt otcovia a hlavy rodin ani nestoja, lebo to nesie zodpovednost a najma nesmiernu financnu zataz.
Na strane druhej, nedaleko od nas, napriklad v statoch islamskych, je problem ten, ze sice zena ma podruznu ulohu v spolocnosti, ale ako vsetko trhove, ma svoju cenu a tu si mnohy mlady muzi musulmansky dovolit nemozu.
Saria je svina.. Lebo muz, ktory nema na svadbu a nema cim zaujat svoju nastavajucu, ani nema prostriedky na zabezpecenie rodiny, musi onanovat, alebo smilnit zo zvieratami, lebo zenu a rodinu mat ako chudak nemoze.
Lebo ak by zenu mal a nepostaral sa o o nu, tak ho ukamenuju rovnako, ako nevernu zenu. Preto mnohy mlady a silny, alebo aspon schopny cesty, podnikaju invaziu do europy. Je pravdepodobnejsie, nakolko tu nemame tolko volne pobehujucich yvierat vhodnych pre styk pohlavny, ze skor zasunu do ludskej samice. Bez nasledkov ukamenovania, maximalne posedia v lochu, za nevhodne spravanie, alebo znasilnenie, co ich kultura a zvyky nepoznaju. Budu hrdinovia, nie opovrzenia hodny jedinci..
pokracovanie
10. 12. 2016   Lolo
Ale spat ku kulture zapadnej.
Nakolko zijeme v relativnom blahobyte, alebo aspon ako uverovy otroci vo vychodnych koloniach, napriek tomu sa malo a menej mnozime. Tym padom v podstate vymierame. Problem je, ale u nas iny, najprv zeny sa stali kombajnerkami, traktoristkami, sustruznickami, neskor inzinierkami, doktorkami a co ja viem co este, ale v skutocnosti pri svojej ceste za rovnopravnostou a bojom z muzmi, zabudli, ze do urciteho veku je matka matkou, lebo nieje este pohodlna, ale potom uz v 40tke, matkou bude len velmi odhodlana zena. V 40tke, ma byt obvykle zena uz starou mamou, nie matkou na poslednu chvilu.
To je prirodzeny cyklus zivota, nie kariera a peniaze.
Problem je, ze bez kariery niesu peniaze a bez penazi nieje domacnost a bez domacnosti nieje ani rodina.
Pre stat je uplne u prdele, kto si co skym splodi, alebo komu kto co kam strka, alebo kto tvori par.
Pdstatou je, aby fungovala spotreba a ludia boli odvodovo cinny a zdanitelny. Rodina z dietatom, je skor prekazkou, lebo viac casu venuje na miesto praci a kariere, vychove dietata, ktore sice ma nejaku spotrebu, ale len adekvatnu znizenym prijmom rodiny.
Najhorsie su na tom slobodne matky, ktore vztvaraju spotrebu minimalnu. Najlepsie su na tom hnedoslovakistanske 42 rocne vdovy, ktore maju aspon 3 deti a su zaroven starymi mamami, a poberaju vdovsky dochodok.
Otazkou teda je, ako dnesne tinejdzerky zabezpecia aby vobec mohli mat deti a nie utierali prdele chudobnym dochodcom.
Tak dalsia generacia nebude. Jedine ze by ako tinejdzerky, zaplodili novu generaciu z neoeuropanmi, dali si vrece na hlavu a vykaslali sa na konvencie, lebo ich deti, ktore sa narodia, maju aspon malu sancu prezit, uricite lepsiu sancu, ako deti, ktore sa nenarodia vobec. Nakoniec nezalezi na tom, ci budu trocha udene, alebo cierno biele, dolezite je, aby sa vobec nejake narodili.
Smutne, ale je to tak.
1/1