Názory čitateľov


Názory k článku:
Uchádzate sa o prácu? Vodičský preukaz na počítače bude dôležitejší než vodičský preukaz na auto

20. 7. 2016   Szekeres
mam overene, ze v evidencii UPSVAR sa nachadzaju ludia s univerzitnym technickym vzdelanim, hovoriaci anglicky, ktori cely zivot pracovali az do 45ky si niekolko rokov nedokazu nasjt pracu z dovodu BYROKRATICKEJ MASINERIE ruoznych certifikatov. Takmer ziadna ponuka prace, ktora ta uz vopred nediskriminuje napr. z dovodu veku (evidovani na urade mladsi ako 29) nie je dosiahnutelna bez serie ruoznych certifikatov za peniaze od 50 e po niekolko stoviek - vyhl508, zdravotny preukaz, epidemiologicke cinnosti, VZV, vodicak E a C, patranie typu S, CNC sustruh, opatrovatelstvo, psychotesty, a to vsetko podmazane registrom trestov, zdravotnou prehliadkou a atd, atd. A teraz mame v TUPOM GERMANSKOM KOLONIALNOM BYROKRATICKOM SYSTEME dalsi "papier" ...zavidim anglicanom
20. 7. 2016   Szekeres
RÚZ=NSDAP
20. 7. 2016   rod
podla mna nie je dovod, aby sa tu niekto zbytocne nabaloval na certifikaciach. nech ten vodicak vydavaju statne skoly a zadarmo, to potom hned opadne tento cieleny humbug
20. 7. 2016   xeo
Klikat do tabletu , hrat hry a facebook, nie su zakladne pocitacove znalosti... Preco sa informatika uci na zakladnej skole iba par rocnikov 1x tyzdenne ako najpodradnejsi predmet??? Nemal by to byt v dnesnej dobe najdolezitejsi predmet? Myslenie ze pocitac ma dnes kazdy, netreba to ucit je zvratene..
20. 7. 2016   ole
znie mi to ako reklama na nepotrebnu zbytocnost. obzvlast ked dnesne deti sa rodia uz s tabletom v ruke a ucia rodicov ako a co vyklikat ;)
19. 7. 2016   PC
Ovládam PC aj bez preukazu. Čo bude dôležitejšie vedomosti alebo preukaz. Zas len vyťahovanie peňazí od ľudí na poplatky a kolky.
19. 7. 2016   Lolo
Digitalna nova generacia, umre na byrokraticke nuly a preziju, len analogove jednotky.
1/1