Názory čitateľov


Názory k článku:
Víťazstvo Putina? Brexit pripomína rozpad ZSSR

6. 7. 2016   claraassoctiation@gmail.com
Typické ruské táraniny.
28. 6. 2016   Lolo
Clanok je vtipny odvar, ktory ma prichut veselych zajtrajskov.
Otazka je, preco asi nepustili Grecko, ked ovcania hlasovali za bankrot, ale ich vlastna vlada, ovcanov zradila. Nechali sa vtiahnut do protektoratu, ktory im zriadila EU, ako ochranu vkladov a poziciek, pre Germanske a Franticke banky.
Co sa stane po Brexite, nebude vesele, ak sa zacnu prejavovat separatisti v krajinach, ako je Francuzsko, alebo Norsko, Svedsko, Benelux, pripadne Spanielsko...
A co sa stane z danovymi rajmi, ako Andora, Yersey, Holandske Antily, pripadne Cyprus..
29. 6. 2016   Omen
Posledná totalitná veľmoc, ktorá sa zatiaľ nerozpadla je USA (totalita dvoch "demokratických" strán). GB je sama o sebe už od konca WII bezpredmetná, lebo táto vojna ju vyčerpala tak, že pretala byť veľmocou (Amíci Anglánom síce naozaj pomohli - ale v žiadnom prípade nie zadarmo - cenou bola všetká koloniálna korisť, ktorú GB nahonobila počas svojho imperiálneho rozmachu). Takže to, čo sa teraz bude diať s GB je naprosto nezaujímavé (a proces už začal - od zníženia ratingu až po nastávajúcu obchodnú vojnu). Dôležité je naozaj len to, že to bude znamenať slabnutie US vplyvu v EU (len naprostý, nezorientovaný idiot sa môže domnievať, že Nemci majú radi Američanov a napätý vzťah USA-Francúzkao je až notoricky známy :) No Nemcov to odjakživa - v dobrom, či zlom ťahá do Ruska (Drang nach Osten). Takže zatiaľ vyhráva Putin a až keď si naši americkí priatelia zvolia Trumpa, tak ten triumpf bude dokonalý, lebo Trump má gule a nebude mať strach prekročiť Rubikon. Lenže koho už dnes zaujíma nejaká EU, či USA, keď sa ťažisko sveta zčína presúvať do Číny ...
28. 6. 2016   kakadu
Mne BREXIT pripomína pád Hitlerovej Tretej ríše,
po ktorej by malo nasledovať súdenie a popravovanie hlavných zločincov Markel...,
ktorí na čele EÚ páchali ohavné zločiny proti ľudskosti
28. 6. 2016   kiskajepresstitut
presne tak
6. 7. 2016   clarassocitaion@gmail.com
Faktom je, že Sovietsky zväz Slovensku pomohol - zadarmo, že?
6. 7. 2016   claraassoctiation@gmail.com
Ale Sovietsky zväz Slovensku nezištne pomohol, zadarmo, však? Iba mimochodom k otázke nemeckej lásky k Američanom: kto vyhral vojnu? Podľa tvojich tvrdení, dojmov (?) snaha úbožiaka Trumpa je otázka a snaha i cieľ majora KGB z Kremľa? Teda, že Voloďa to všetko riadi. Verím, že by rád, ale nedarí sa ... To, že Američania zrejme zvolia primitíva Trumpa to je výraz ich myslenia a spôsobu žitia. Tak ako nesúhlasím s ich prístupom, tak nesúhlasím ani s prístupom mnohých iných. Atď.
28. 6. 2016   MikiNinaj
Ked uz niekde vidim ako nejaky anglo-sasky odbornik nieco pise, tak uz viem ze je to len sranda pre blbcov z USA a ich patolizalov.
28. 6. 2016   tyler durden
Among the more glaringly obvious indicators that the petition was a prank? The IP addresses for so-called signatories came from all over the globe, including Ghana, Vietnam, Uganda and Turkmenistan. In addition, between 40,000 to 50,000 "signatories" came from Vatican City, which has a population of about 800 and another roughly 30,000 signatories came from -- wait for it -- North Korea.
www.zerohedge.c...
podvody z peticiou .
28. 6. 2016   peepbb@gmail.com
I signed petition you stupid idiot and I use VPN!! Shut Up!
28. 6. 2016   tyler durden
ano po tom co chce dosiahnut merkel banda . www.dailymail.c...
CHVALA BOHU ZE SME ODISLI- pisu anglicania. najvyssi cas
www.zerohedge.c...
28. 6. 2016   us_ama
Porovnavat rozpad eu a rozpad zssr moze iba debil..porovnavat dve naprosto odlisne zoskupenia...
28. 6. 2016   andyegl
Článok na pobavil
1/1