Názory čitateľov


Názory k článku:
Hlas ľudu vyvolal bezprecedentnú situáciu na trhoch: Veľká Británia si zvolila cestu z únie

24. 6. 2016   Szekeres
Wilkommen in neue deutsche Europe! A teraz uz mozno snat skrabosku Goebbelsovskej propagandy v novych vychodnych koloniach. Als erste Massnahmen .. ci ma nadalej zmysel angl. ako jeden z oficialnych jazykov EU...die naechste andere kommen bald
24. 6. 2016   anonym
palica má vždy dva konce,takisto názory ľudí na brexit sú dva.Súhlasím s Britániou,pretože diktát Bruselu už bol neskutočný.Gender,i migranti,LGBTI,jedna katastrofa za druhou.
Dom z kariet padááááááááááá
24. 6. 2016   fero z BA
Británia sa vydala cestou samozničenia, budú ďalšie referendá a ostane osamotené anglicko
25. 6. 2016   anonym
eh, a neexistovala náhodou británia aj pred EU? Odchod z tyranského megalomanského projektu Bruselských starých veľkých zadkov a tej hitlerbaby je samozničenie? Ju treba postaviť pred súd. Nedovolila Grexit - odchod toho, koho treba kŕmiť, ale dvolila Brexit - a pýtajúce Géckomá o prispievateľa menje. Podmienky sa zostria, Bruselskí papaláši pritvrdia, už nedopustia ďalší exit - viď tie kecy o Rakúšanooch, ktorí vraj túžia do jedného byť v EU, preto sa tam nesmie urobiť také referendum. Pritom ho plánuje Francúzsko, Holandsko - teda ďalšie bohaté krajiny. A ostane ostblok a štátnym jazykom EU sa stane nemčina. Čo nevyšlo Hitlerovi, zvládne hitler v sukni. A potom strčí Európu Američanom do... nuž tam, odkiaľ jej už len opätky trčia. Sieg až na veky! Zasa bude bohatá Európa a chudobná Európa. Pretože karty boli rozdané už dávno a my chudáci tu na východe si nejaký exit nedovolíme.
24. 6. 2016   404
Gratulujem Veľkej británii k úspešnému referendu.
24. 6. 2016   simon
Tiež gratulujem, myslím, však, že pre Britániu to bude veľmi ťažké a kampaň za odchod bola veľmi populistická. Videl som, že často operujú s pojmom morských straty lovíšť, ako keby existovala britská makrela, tá pokojne pôjde aj do nórska. Británia nakoniec odíde iba ak to schváli parlament - potom začne plynúť 2 ročná lehota, no predtým ako to schváli, chce byť v únii aby moholi vyjednávať. Riziká sú okrem straty dôvery globálnych investorov aj to, že sa im nahrnú migranti ešte pred tým než reálne odídu - hlavný dôvod odchodu. Vznikne zmatok a Británia bude musieť odísť skor ako by chcela.
25. 6. 2016   251
Presne tak, tiez myslim ze v Britanii vyhrali klamstva a polopravdy ale to je med pre jednoduchych ludi, ti na take vzdy pocuvaju. Zvytazila myslienka Brexitu , ale vytazi nevidiet ne by mali v tom jasno co dalej.
1/1