Názory čitateľov


Názory k článku:
Zrod úspešného investora: 15 detských chýb, ktoré vás môžu vyjsť draho

25. 6. 2016   Kritik
Táraniny, je to postup priamo k finančnému debaklu.
25. 6. 2016   Lolo
najvatsia detska chyba je, ze ludia, najma vo vychodnych koloniach EU, si myslia, ze almuzna, ktora je im odmenou a platom, im posluzi ako investicny zaklad.
Vsetky odvody, dane i poplatky, ktore slovakistanec zaplati, su uplne preondiate peniaze, za ktore nedostane nic. A ak nieco, len systemovo vysisie poplatky a dane, lebo z mala sa blbo kradne vela, aj velkeho mnozstva.
Vysledok je potom presne rovnaky, ako statna lichva, len ovcan ma lepsi pocit, ak zdanenu lamuznu, co si odtrhne od huby, investuje zdanlivo slobodne.
A je uplne jedno, ci je to kov, alebo nejake akcie, ci je to z emocie strachu, alebo existencnej obavy. System je nastaveny tak, aby sa vsetko, co je systeme, bezozvysku spotrebovalo a neplytvalo sa. Aj prach z kosti a miesto odpocinku nasho popola, je dobre spoplatnene.
25. 6. 2016   nahnevany
10.Ignorovanie dani.
Tzv.DPH /tzv.dan z pridanej hodnoty/ odkroji z vynosov z investovania podstatne viac, ako sa pod zamienkou dane z pridanej hodnoty /DPH/ na prislusnych fakturach, danovych dokladoch, platobnych dokladoch, pokladnicnych dokladoch /blockoch/ a.p., vyzaduje, dokonca ako sa na tychto dokumentoch pod vyhrazkami a sankciami prikazuje. A to vsetko uz od roku 1993.
1/1