Názory čitateľov


Názory k článku:
Je skutočne recesia niečo, čomu sa musíme za každú cenu vyhnúť?

29. 1. 2016   spirit710
jednoduchšie povedane kedekonomiku ovladnu debili musi prisť oprava ktora debilov eliminuje alebo aspon prbrzdi
29. 1. 2016   Zoltan
tak by to malo fungovať a je to tak správne ale tí čo za to majú pykať nie sú potrestaný a ostanú na trhu z daní toho kto na to doplatil a tým sa nič nezmení...... ako môže niekto po 2008-mom ešte veriť v niečo takéto
30. 1. 2016   Lolo
Problem je cisto ekologicky, keby mali pykat vsetci zli, tak by sa zacal sirit mor a velky smrad.
2. 2. 2016   Szekeres
to iba preto, ze situacia prezrela. Uz je neskoro na standardne riesenia opravy.
29. 1. 2016   Szekeres
ale, su to plane reci. Pokial pravidla fungovania spolocnosti nastavili zli ludia, tak iba naivny blazon sa moze domnievat tito ze budu mat zaujem na zmene tychto pravidiel, presnejsie na zavadzani ozdravnych opatreni, ktore by viedli k zmene pravidiel. Naopak, budu mat zaujem zle pravdial stale viac betonovat a akcelerovat. Pomaha im udrziavat regresny chod pravidiel pred dobu kedy sa zacal pocitat nas letopocet..Zalozia poziar, potom zacnu alarmovat svet pokrikom: Hori!!! Potom nazenu ludi, ciastocne osprostenych a ciastocne znasilnenych, aby poziar hasili olejom...V sucasnosti neexistuje realny mechanizmus ako tychto ludi vymenit za inych.
29. 1. 2016   Lolo
Dnesna ekonomia, riesi vsetko podobne, ako moderna medicina, neriesi priciny, ale riesi len symptomy a prejavy beznych horob, alebo cyklickych javov.
Je to podobne, ako ked si moderny clovek, frikulin, alebo uponahlany otrok, potlaci priznaky chripky pomocou acylpyrinu, alebo nurofenu z dopingom pseudoefedrinu. Po poziti takehoto pripravku, pocas oslabenia chripkou, sa potlacaju priznaky a efedrin zvysuje vykonnost.
Potlacene priznaky, vsak maju negativny dopad na organizmus a jeho opotrebenie a nesu zo sebou priame riziko smrti, ktoru aj skuseny patolog nedokaze odhalit.
Ekonomika, ktora lieci priznaky mnohych zdanlivo nesuvisejucich chorob, moze kludne trpiet rakovinou, alebo mat HIV, ale vdaka metodam, ktore potlacaju priznaky a znemoznuju urcit diagnozu, sa obvykle pacient neda liecit. V humannej medicine, by bolo mozne pacienta izolovat, potlacit mu slobodu a pripadne ho umiestnit do ustavu. Je to dolezite, ak by nahodou siril chorobu pohlavnym stykom, alebo ohrozoval svoje okolie svojim konanim.
Ale v praxi je to ako syfilis u Lenina, alebo HIV u Charlie Sheena..
Pokym sa nestanovi diagnoza, alebo nepride smrt, svoje konanie budu schopnz stale obhajovat a sami povazovat za spolocensky nielen prijatene, ale dokonca prospesne.
Jedine comu sa musime vyhnut, je dovolit ekonomike, aby nas zabila.
Problem je, ze ak to neurobi ona, vlna hladnych neoeuropanov, ktory sa sem vdaka ekonomii dostali to spravi nasledne celkom isto.
30. 1. 2016   fero z BA
lenže darmožráči typu slovenských ficovoličov nemôžu pripustiť recesiu lebo zadlžovanie štátov a obyvateľov by nastavilo pravdivejšie zrkadlo, potierala by sa inflácia a dlžníci by prestávali profitovať na tomto cykle. Žiaľ aj luza má volebné právo a toto je výsledok
1/1