Názory čitateľov


Názory k článku:
Rodič samoživiteľ: Deväť rád ako zvládnuť finančne náročný život

9. 12. 2015   anonym
bk,boti nad blbosti..autor článkui nech prežije a potom nech mudruje..z hovna sa biť upliesť nedá
1. 12. 2015   Lolo
No treba si brat priklad v prvom rade z obcanov tmavsej pleti a neoeuropanov.
Ani jednu z tych starosti, alebo problemov, ktore su tu napisane nemusia riesit.
V prvom rade deti a otcovstvo, treba napisat na svokra, alebo prasvokra, lebo vdovsky dochodok a ine mnamky su podstatne.
1. 12. 2015   bingo
Boze kto toto pisal,je velky chumaj a dalko od slovenskej reality!!!!!! Prestante uz trepat,pisalkovia,s krabaci!!!
1. 12. 2015   Petra
Normálne neviem čo na tento článok, toto určite nepísal rodič samoživiteľ.
1. 12. 2015   Linda
Vazne pochybujem o tom, ze ktokolvek ide do manzelstva s tym, ze raz sa rozvedie a odklada si bokom pre pripad ze by ostal sam. Zo slovenskych vyplat sa velmi setrit neda, preto je clanok prelozeny pre americkych citateľov. Na Slovensku je problem setrit aj ked su dvaja rodicia a hospodaria spolu, nieto este rodic samozivitel. Prosim spamatajte sa. Je chore nemat deti len preto aby som niekedy neostal sam ked si to niekto druhy rozmysli
1. 12. 2015   anonym
V prvom rade treba učiť ľudí k múdrosti, aby takých samoživiteľov bolo čo najmenej, aby sa partneri naučili spolu komunikovať a vychádzať čo najlepšie. Morálka ide dole vodou, tak niet sa čomu čudovať, že sa to prejavuje aj vo vzťahoch. Tí samoživitelia, ktorým zomrel partner, by mali byť určitú dobu podporovaní štátom, aby toto obdobie zvládli a čo najrýchlejšie sa opäť zaradili do spoločenského života, čím sa im zvýši šanca nájsť si nového partnera.
1. 12. 2015   Chudera
Náročný nielen finančne, ale to musí človek prežiť, aby pochopil. Nedivil by sa a neposudzoval vaše oblečenie, či obsah vašej desiatej, alebo zásadné odmietanie zúčastňovať sa napr. kultúrnych, či športových podujatí. Vymachlená dáma, ktorej chlap donesie mastnú výplatu, to jednoducho nechápe a bude útrpne pozerať na vaše trojročné čižmy, či kabát.
1/1