Názory čitateľov


Názory k článku:
Päťročný syn mu nechtiac ukázal cestu: Cez web mesačne zarobí tisíce, aj bez počítačových skúseností

2. 11. 2015   Fero
Date aj link na tu je ho uzasnu on-line aktivitu, alebo len ilustracne foto debila? Clanok na urovni topky.pocuvajtenaiv kysem. Vymysleny clanok na urobni jeho autora, alebo ineho magora.
2. 11. 2015   Meno
Tento portal vyzeral celkom seriozne ale tento clanok by som prirovnal k SCAMu, presne takemu SCAMu ake su aj tie seminare ktorych ulohou je brat od ludi peniaze za nic.
Ak niekto podnika preco by sa delil s niekym o svoje know-how ktore mu vynasa?
Ak niekto podnika a vynasa mu to preco by sa zapodieval robenim nejakych seminarov za par stovak euro ked zaraba xyz tisicok?
Ahaa a nebude to vlastne tak ze tie seminare su jeho jediny prijem?
SCAM! Treba si davat bacha a nenachytat sa.
2. 11. 2015   Bako101
Áno, stačí absovovať webbinar a si za vodou. Bláhové blbosti a nezmysli. Kúpiť si kurz na webe a myslieť je nezmysel. Myslím si, že 90% týchto " úspešných " mágov predáva iba ilúzie, ako 99% MLM firiem a predajcov výživových doplnkov
2. 11. 2015   DoviDopo
Online podnikateľ, ktorý:
- nepotrebuje mať zručnosti na tvorbu webstránok
- nemal nič, čo by mohol predávať
- nemal chuť riskovať
- podstate stačili aj nulové technické zručnosti
nie je online podnikateľ, ale niekto, kto vám narozpráva somariny, aby od vás vytiahol email, alebo peniaze, do poslednej chvíle bude tajiť, čo je to za kurz, a čo je tých 5 rád, či čo.
Nedjate sa oklamať, toto je sto pro zaplatený článok. Žiaden podnikateľ vám nepovie, koľko zarába za hodinu a nepovie v akej oblasti a čo presne robí. Práve naopak každý vám povie, čo robí a nikto vám nepovie koľko zarába.
Správny a úspešný online podnikateľ:
- má originálnu a prepracovnú web stránku, kde má tisíce návštev denne.
- vie presne čo a komu ide predávať a aj to robí
- nerobí hlúpe rozhodnutia, ale keď treba riskuje a zarába na tom
- má zväšča výnimočné technické alebo iné schopnoti, patrí k najlepším v obore.
Toľko. Tento článok bol presne prílad toho, ako sa podnikanie nerobí a každý kto podniká súhlasí. S týmto môže súhlasiť len niekto kto nikdy nič neporedal a nezarobil na nete ani cent.
3. 11. 2015   Sourhern Ct
Samozrejme, to co si napísal ma väčšiu hodnotu ako cely trápny článok.
2. 11. 2015   franta
Nevedel ako zarobiť peniaze.tak začal radiť ľuďom ako zarobiť peniaze. Chorééééééé.
Najviac zarabaju na internete ľudia,ktorí radia ako zarábať na internete.Pritom v zivote nič pred tým nezarobili. Chorééééééé
2. 11. 2015   X
Pekný článok...ale pre Slováčikov by sa viac hodil návod ako prežiť zo 60-eurovej sociálky
2. 11. 2015   3J2
Franta typicky slovak /negač/ makaj za 350€ a netrep hluposti kazdy ma na to aby zarobil ine peniaze len treba ist si za svojim cielom. Toto bol jeho napad ako ich zarobil tak ho neurazaj aje ho radsej podpor.
2. 11. 2015   ainemunys
No čo už. Vo virtuálnom svete budeme predávať a kupovať virtuálne produkty, budeme jesť virtuálne jedlo, bývať vo virtuálnych bytoch, virtuálne virtuálni ..., to bude asi nová dimenzia !!!
Ale akú v nej budú mať existenciu skutočný ľudia, so skutočnými potrebami, ako je skutočné jedlo, skutočné bývanie, skutočná voda na pitie a skutočný vzduch na dýchanie, či skutočná pôda pod nohami ???
1/1