Názory čitateľov


Názory k článku:
EÚ otvorila verejné konzultácie v oblasti spotrebných daní na alkohol

29. 8. 2015   Lolo
Alkoholici vsetkych krajin Europy spojte sa!
Je zarazajuce, ze napriklad v Slovakistane je trestne a realne postihovane aj vlastnenie zariadenia na palenie alkoholu, ale vo vatsine krajin europskej rise, je palenie alkoholu doma tolerovane a nezdanovane. Dokonca su regiony, kde sa robia kazdorocne festivaly v domacom paleni alkoholu.
Dokonca aj v Hungarii po asi 90rokoch boja doamcich paliarov, zvitazili paliari a mozu si na osobu vypalit 100litrov !!! 40% alkoholu a nemusia nikomu platit ziadnu dan.
Len nas narod, je tak sprosty a obmedzeny, ze si vlastne mozeme lizat akorat labu.
Ked uz ta vsemocna unia otavara hubu, alebo klabosi (konzultuje) v oblasti spotrebnych dani, preco nedovolia celoplosne palit aj doma legalne tych 100 litrov?
Preco to takmer vsade ide, len u nas, je zlocinec kazdy, kto sa stara o vinicu, alebo ma par slivak na strome a chce si vypalit a ma toho tak malo, ze by sa mu nevyplatilo ist do statnej palenice?
Ze by nasa Slovakistanska kleptokracia naozaj tolko prerobila?
29. 8. 2015   Lolo
Vsetci slovakistanci, cusite ako vsi pod chrastou. Mate uz vsetci vypalene na cierno, ako nas byvaly prasident potkani ksicht, ale pre druheho nespravite nic, maximalne tak bonz, ja nepalim, to sused...
Sa zamyslim, ako zvadsky sa chova ku sebe narod slovensky, je mi stoho na grc. Este aj ty ludkovia v hungarii, sa vedeli zomknut a mozu doma legalne palit.
Zato my sme trestany, aj ked okenu cez chleba precedime, lebo kratenie dane z liehu je jasna paka!
Kaby si dakto pred volbami spomenul, moze si to dat do progaramu. Aj tak budu somari a ovce volit hlupaka.
Ja netvrdim, ze musi byt cely narod ochiapany, ale ked ma clovek doma hojno vypalene frndzalice, tak aj z islamom sa mu lahsie bojuje.
1/1