Názory čitateľov


Názory k článku:
Ukrajina sa s veriteľmi dohodla na odpísaní dlhu

27. 8. 2015   URBAN
ukrajinu od bankrotu udržiavajú západom transferované pôžičky a nevedia čo dalej, začínajú chápať že ten západný puč na ukrajine západ velmi draho výde lebo si zobrali príliš velké sústo to nieje malé estonsko kde dáťe jednu automobilku a vieťe udržiavať krajinu v akej takej ekonomickej úrovni. Ako obchodný partner týmto odpisom dlhu táto krajina skončila nakolko žiaden investor nebude investovať v krajine ktorá by mu odpísala jeho investíciu bol by blázon v takej krajine investovať.
27. 8. 2015   presstitutkiska
západné svine budú robiť všetko pre to aby sa dostali k rusom čo najbližšie.
27. 8. 2015   hqeq
prestan fetovat. Rusky fasisti anektuju Krym - posunu si hranice na zapad a platene stetky ako ty tu vypisuju fetacke bludy o tom ze sa zapad chce dostat k rusku.
Od ruska sa kazdy snazi drzat co najdalej. Fasisticka krajina, mentalne, ekonomicky a spolocensky v pozciatkoch 19teho storocia, na kilometre vzdialena beznym spolocenskym normam vyspeleho sveta.
Aby o tomto fasistickom zoskupeni niekto pisal v dobrom, musis si rusko platit fetakov ako ty
27. 8. 2015   URBAN
tu sa píše o ukrajine a nie o rusoch o nich a ich pôžičke ukrajine je iný článok.
27. 8. 2015   G.S.
A kde je nejaký rozdiel oproti USA fašistom, ktorí si podľa ľubovôle bombardujú iné krajiny? Ukrajinskí fašisti zas zvrhli legitímne zvoleného prezidenta a rozhodli sa urobiť z Rusov Ukrajincov. Tí sú o niečo lepší? A tí, čo bombardovali Lýbiu a Srbsko sú hádam o niečo lepší? Podľa mňa nie. A spoločenské normy"vyspelého sveta" si prevažne môžeš strčiť za klobúk. Práve oni spôsobia náš koniec a nie Rusko a tvoja nenávisť k nemu.
27. 8. 2015   vlado
Uboziak. Kde na taketo informacie chodis? Prestan citat pouzity zachodovy papier. Tvoja reakcia je absolutne scestna.
1/1