Názory čitateľov


Názory k článku:
Obviňovať Čínu za čierny pondelok je ako obviňovať barmana z toho, že máte opicu

6. 9. 2015   spirit709
to veta sa mi pači
Tí, čo predávali tovar účastníkom oslavy. Vrátane priemyselných veľmocí ako Čína, Nemecko a Japonsko a obchodníci s ropou ako Saudská Arábia, Rusko a Nórsko. Oni museli byť v práci, zatiaľ čo ostatní sa zabávali.
a preto musi rusko svoj zisk vrati pijanom hehe asi tak to mysli najvačši ožran na tej party styko sam
26. 8. 2015   fafsfa
Tam pekne vidno ako nemecko zarobilo na grecku a kríze
26. 8. 2015   oko_vidi_oko_neni_<>
Parada, tomuto sa hovori bezcharakternost.
"Autor", ci lepsie povedane prepisovatel, si neurobil ani tu namahu, aby zmazal povodne nazvy krajin na grafoch rovnakou farbou, ako je farba pozadia grafu.
Predpokladam, ze dole zmazany bol copyright.
Gratulujem!!!
26. 8. 2015   Praktik
Ked to zhrnieme, tak z toho vychadza zaver. Barman chce, aby stamgasti vyrovnali sekeru. Pokial stamgasti piju na sekeru, tak to cele taha barman a nie stamgasti. A ziadna sekera netrva vecne.
26. 8. 2015   LUI
Takze ak tomu dobre rozumiem, Slovensko je taktiez len barman, ktory nenalieva chlast ale auta...
Je tak?
26. 8. 2015   anonym
Takze na rade je teraz nemecko a euro?
26. 8. 2015   Lolo
Sme na tom vsetci tak zle preto, ze mnohy z nas nechapu, ze pociatk krizy z rokov 2005-2008, je len cielene odlozenie problemu a cim dlhsie sa "odkladalo" riesenie problemu skutocnej krizy, tym vatsia bude nasledujuca depresia. V poslednych rokoch krizy si mnohy ani neuvedomuju, ze peniaze, ktore mame v na ucte v banke, vlastne uz ani niesu nase a tie co mame v rukach, niesu nicim kryte, to znamena, ze ich zmenna hodnota v pripade problemu, moze byt skokovo, takmer nulova.
Uplne zakladny problem je, ze akciove trhy sa odtrhli od ekonomickej reality. Realitu mnohy niesu schopny vnimat, aj ked ju citia, ale vdaka zavadzajucim indiciam, a premalovaniu reality na optimisticke ruzovo, dav nevidi, co by vidiet mal. Rovnako otroci nevidia, co sa v skutocnosti deje v palaci. Problemy, ktore kriza vlastne vytvorila a dokonca bolo dovolene problemy nasobit, sluzia len k tomu, aby sa dokonale odsali uspory a znemoznili mnohe staty, alebo statne zoskupenia, ktore proste nemaju a nebudu mat ako, udrzat stav veci.
Az nam zacnu hovorit pravdu, to uz bude neskoro. Prehnany optimisti to samozrejme nepochopia, pokym si budu klikat na ajfounoch, budu stastny. Avsak je mozne, ze to co deli od prezitia jednu skupinu ludi v rozvinutom svete od uz mrtvych, je mozno len zasoba jedla a plna spajza + odpilena brokovnica.
Ale aby som to nemaloval vsetko v zlom svetle, ekologovia budu nadseny. Znizi sa vyznamne podiel sklennikovych plynov, nebude ich mat za kratky cas, kto emitovat.
26. 8. 2015   URBAN
súhlasím no tie dlhy budú musieť splaliť lebo piť sa bez následkov nedá ak chcú mier, to by každý žil na dlh nad svoje pomery a potom by rád vyhlásil na súde osobný bankrot a tváril sa že on nič on demokrat.
26. 8. 2015   Lolo
Dlhy sa socialne rozdelia medzi tych co nepili i pili, lebo budu tvrdit, ze ty co nepili, sa tam len nedostali, lebo nemali cas. Nazdravie!
26. 8. 2015   JM
Kedze nemci o tomto probleme vedia uz roky su pripraveny a jednoducho cakaju kym to padne potom skupia okrem par pristavou v grecku aj nejake cinske nastastie my sme viazany na DE a poctivu vyrobu ziadne sluzby takze prajem krajinam vecnej siesty vela stastia, ale mam pocit ze bez prace uz kolace mat nebudu , my vsak ano
JM
26. 8. 2015   anonym
Dobry clanok.
1/1