Názory čitateľov


Názory k článku:
S&P ponecahala EFSF rating na úrovni AA/A-1+ s negatívnym výhľadom

23. 8. 2015   yzyz
Ratingy to je cisto podvod! Cely Kapitalizmus na dlhy ako umely rezim je cisto podvod. Akcie su podvod, blahobyt na dlhy je podvod. Nekonecne rasty na dlhy zase podvod a aj dolar na urovni toaletaka je dalsii podvod! Kapitalizmus na dlhy to je podvod a aj jeho bubliny tiez je to podvod ...
24. 8. 2015   EUROBORDEL
TYM ZE SI SA NARODIL SI MATKU STRASNE PODVIEDOL..TVOJA CHABA SPERMIA ZVITAZILA MOZNO NAD DALEKO LEPSOU...
23. 8. 2015   Lolo
Urban, ale tu ide o to, ze ten rating AA/A+ pre EFSF je len dokazom toho, ako sa da dobre zarabat a obchodovat z problemami , ktore maju niektore staty europskej rise.
Ked sa podnik nepodari, poistkou sme my, otroci statov, ktore su zaviazane v eurovalove, alebo EFSF.
Navyse za peniaze poskytnute eurovalovom, sa daju krasne ovladat a vydierat ale najma manipulovat krajiny, odkazane na akukolvek pomoc. Potom nastava dalsia forma arizacie, alebo privatizacie a roznych opatreni, ktore zmykaju krajinu, ktora si pozicala, alebo tie, ktore pozicali. Jednoduchy princip imperialneho kapitalizmu a naslednej kolonializacie. Uz teraz je Grecko, len protektoratom Europskej rise.
23. 8. 2015   URBAN
Lehmon Brouthers mala AAA tri áčka raiting a za pár týždnov velká americká investičná banka s takýmto raitingom zbankrotovala ešte my nech niekto hovorí že raitingovky sú OK, to je podvod ako západ ocenuje svoje kone aby im svet veril že sú v dobrej kondíciji ibaže celé to je postavené na vode celé akcie dlhopisy a aj meny majú stanovený umelý kurz oni tomu volajú volné plávanie kurzov aj to je blud. Ani jeden renomovaný analyzátor trhu nepredpovedal pád Lehmon Brothers tak o čom to je celé iba zástierka ako ohodnocovať západné aktíva na čo najlepšej kvality tak ako im to vyhovuje.
1/1