Názory čitateľov


Názory k článku:
Prieskum: V bankách majú Slováci takmer 6 mesačných platov, pred desiatimi rokmi to bolo výrazne menej

13. 8. 2015   Lolo
Myslim, ze na zaklade tychto informacii, idem ziadat o ekonomicky azyl, dakde dalej na zapad.
Obavam sa, ze ako dokaz, mozem predlozit svoje vyplatne pasky, danove priznania a vypisy z banky.
Podla mna, som na tom horsie, ako cierny a hnedy utecenci, ktory sem priplavali na vylet.
Druha vec je, ze na zaklade tychto zisteni, kolko maju Slovakistanci ulozene u bankstrov, je najvyssi cas, spravit jednorazovu dan, na vklady, ako to spravili na Cypre a planuju aj v protektorate Grecko.
Potom by bolo zaujimave sledovat, kto tie peniaze v bankach ma a kto nie..
13. 8. 2015   etpozemstan
Ja by som skôr povedal, bežný Slovák je v priemere zadĺžený spotrebným úverom o výške 3600 Eur a hypotékou vo výške 67.580 Eur a to píšem o priemere !!!
14. 8. 2015   Praktik
Aka jednorazova dan ? Z akeho dovodu ? Ze niekto si odtrha od ust, setri na dochodok a nakoniec ho este okradnu ? Zato druhy si kupuje chlast, fajci cigarety, ma maly plat a neusetri nic, pripadne parazituje na socialnom systeme ? Vies kolko ludi na to nema a chlasce, fajci ? Ako to, ze na to maju ??? Toto treba zdanovat. A nie poctiveho cloveka, ktoreho by este okradli o uspory na dochodok. Ked sa chce, da sa setrit aj z mala, ale nevidim dovod, preco by mali zodpovedni ludia dotovat nasu kleptokraciu. Na co myslis, ze by boli tie peniaze pouzite ? Na dotaciu greckeho dlhu, statneho dlhu, alebo platy politikov. Nikdy nie tam, kde je to treba. Nejaka almuzna by ostala na peniaze pre socialne davky neprisposobivych obcanov, co za prve dni nakupia zbytocnosti do bludu /chlast, cigarety, luxusny tovar/ a na druhy, treti den uz nemaju nic... Kazdy tu place, ale aj v tejto nasej zlej ekonomickej situacii existuju finance modely, ako sa da fungovat. Tak naco potom mysliet zodpovedne ? Urobme si kazdy po 15 deti a stat staraj sa. Ked nebudeme mat nic, nic nemozu zobrat. Divim sa, ze inokedy s rozumnymi prispevkami zacnes nieco pisat o jednorazovej dani pre nasu kleptokraciu.
13. 8. 2015   Member
Z dát uvedených v článku pre mňa vyplýva, že nie som priemerný a už vôbec nie Slovák.
13. 8. 2015   anonym
nie si sám:(((
13. 8. 2015   URBAN
tento článok písal demagóg lebo lekár s 3000 eurovým prímom má a bežný človek má hovno takto sa odrbávajú štatistiky. Ten čo zarobí priemernú mzdu po zaplatení hypotéky má na bežné žitie a drobné možno odloží. Pán lekár, sudca atď zárobia cca. 3000 eur odloží, inak bežný človek iba prežíva žije od výplaty k výplate len pár povolaní je dobre platených inak je stále večšia chudoba na slovensku.
13. 8. 2015   anonym
A KTO DO PICE MA ULOZENE MOJE PRACHY V BANKE?!
13. 8. 2015   omen58
Na konci 1. polroka 2015 sme mali v bankách uložených spolu takmer 27 miliárd eur - každý zo slovakov by mal v banke uložených v priemere necelých 6 mesačných platov.
Alebo elita tam ma 26 miliárd eur a ostatni po 200 eur. Niekto ma 1000 ečok, co znamena ze dalsi 5-ti nemaju nic. a tak podobne.
13. 8. 2015   ainemunys
Dnes už takmer nikto nevypláca oficiálnu mzdu v hotovosti. Zamestnanec musí mať otvorený bežný účet a zamestnávateľ mu naň poukáže túto mzdu. Potom stačí vhodne vyhodnotiť tieto vklady a úžasná štatistika je na svete.
Jednoduché !!!
1/1