Názory čitateľov


Názory k článku:
Investovať v Severnej Kórei? Ešte to tak!

23. 8. 2015   simon
Hocčo spraví severná kórea tak to bude dobre okrem vojny. Tá krajina si môže len prilepšiť. Nevidím problém v ekonomických zónach. Ako inak prilákať kapitál? Ak sú sprostí tak všetkých odradia, ak nie, tak si nájdu sôj segment.
23. 8. 2015   Lolo
Nahodou, severna Korea je nadherny priklad, ako to bude vyzerat, ked budeme poctivo budovat kapitalizmus a potom stoho vyleze nieco podobne.
Je uplne jedno ktora krajina, alebo spolocenstvo krajin robi volaco dobre, alebo zle, nakoniec sa vzdy objavo vodca alebo diktator a vzniknu pri sebemesich problemoch ucelove opatrenia, ktore ucelovo zacnu riesit neefektivne masy ludi.
Vzniknu gulagy, pracovne tabory, ku tomu sa pridaju verejne popravy, alebo monsterprocesy, na zabavu v mediach sa objavia zabavne mnohohodinove politicke prejavy, ktore nic nehovoria, a pripadne cosi na styl ein kessel buntes. A ludia budu nespokojny, ale budu mavat mavatkami a cvicit na spartakiade a demonstrovat svoju prislusnost ku stadu.
A investori?
No ty budu investovat, pretoze za almuznu mozu ziskat velmi lacnu pracovnu silu, podu, dielne, manufaktury a donesu nejaky ten judassky dolar, ktory sa vsiakne v ekonomike.
Okrem toho ein kessel buntes, ked si pozrem "slovakistanske automobilky" tak podobnost je cisto nahodna. Uz chybaju len tie monsterprocesy a velke plagaty, kde na misto bravcovych hlav pred volbami, by boli hesla : Z europskou uniou na vecne casy, alebo Vitame diktaturu Bruselu, ECB nasa dojna krava, ale aj nas hrob.... a tak podobne.
NAstastie uz sa konecne vracia doba ostnatych drotov a objavil sa spolocny cierny a hnedy nepriatel, takze krasne obrazky pohranicnika zo psom a SA58, sa mozu oprasit a zelezna opona i jej inzinieri zas najdu uplatnenie. Tentokrat nas mozu tie tisice kilometrov ostnateho drotu naozaj ochranit. Aby od nas ta cierna luza neutekala dalej na zapad...
23. 8. 2015   Janko
Titulok vystihuje presne za koho kopú tupkáči, tskže článok je len ďaľší grc tohoto plátku
1/1