Názory čitateľov


Názory k článku:
Všetko je už fuč, ale napriek tomu sa Grécka vzdať nechceme

1. 7. 2015   anonym
Jediná šanca pre Grékov je odchod z eurozóny aj z EU. Devalváciou drachmy finančne zreálniť svoju hospodársku výkonnosť oproti EU a odraziť sa od dna vlastnými silami. Ak to neurobia, sami sa odsúdia na večné otročenie, obrovskú nezamestnanosť, rozpredaj krajiny, priemyslu. Tí, čo im požičiavali dobre vedeli čo robia, bola to 200%-ná investícia, pretože za polovicu úverov nakupovali zbrane. Je možné, že Merkelová im navrhne odpustenie časti dlhu aby nehlasovali v referende za odchod z eurozóny. Peniaze, čo sme dali do eurovalu aj tak už nikdy neuvidíme. Ak Gréci v eurozóne zostanú, vyjde nás to oveľa drahšie.
30. 6. 2015   Imrich
Sme chudobní príbuzní v EU je to na smiech toto zoskupenie ,za rovnakú prácu dostane slovák 20% oproti nemcovi.Urobí nemec 5x viac práce za 8 hodín? Určite nie.Sme novodobí otroci vyspelých ekonomík.
30. 6. 2015   eurofuck
KURVA tak toto nepochopi! Co to je za borel ta pojebana eurozona!budu tych grekov jebnutych drzat za kazdu cenu. Ked chcu nech idu aky problem! Raz i tak vsetci otial odidu!!
30. 6. 2015   kakadu
Rusi potrebujú územie Grécka, na osadenie radaru a vytvorenie základne s protivzdušnou obranou a s protilodnými raketami Bastion,
na obranu proti Iránskym raketám
1. 7. 2015   anonym
To je vsetko jedna strana mince.
Treba vsak propomenut, ze Grecku poziciavali MMF a banky EU za nekrestanske uroky, v principe v grecku zo 100 penazi ostali-5-10. Takze banky sa nabalili, teraz dostali svoje investovane prasule nazad vratane ziskov a je im uplne jedno, co bude dalej.
Dalsia strank amince je, ze Grecko by [ravdepodobne dostalo nejaky kontrakt na zasobnik ruskeho plynu, cim by dalej mohla vydierat EU dodavkami.
To co pises o iranskych raketach, mi vobec nesedi, kedze Rusko oficialne podporuje Iran a poskytuje im systemy S-300 a snad aj S-400, takze nie celkom chapem, v com by spocivalo rozmiestnenie ruskych vojenskych systemov v Grecku ( mimochodom clena NATO) proti iranskym raketam. Tuto cast teorie prosim este prepracuj.
1/1