Názory čitateľov


Názory k článku:
Použitie bankového odvodu nepodlieha schváleniu ECB (2)

24. 4. 2015   Lolo
Nieto sa comu cudovat, je to pokracovanie povodne nelegalnej cesty korupcie, ktora sa pretransormovala do legalnej kleptokracie. Problem je, ze kontinualne ubuda zdrojov aj pre kleptokraciu a system zisku do vacku nestaci, tak musi dojst ku situaciam, ako je Vahostav.
To je tiez jedna z legalnych foriem, ako si privlastnit peniaze z odvodov a dani od ovcanov. A takmer legalnou cestou, kde sa chvilku hra divadlo a nakoniec peniaze aj tak zmiznu. Vinny su uz potrestany bez sudu, lebo jediny a najvatsi vinnik je predsa ten, co pracoval zadarmo, ako zivnostnik, ktory ruci celym majetkom. Odvody i dane musi zaplatit, aj keby nemal co jest, na to sa ho sud nebude pytat a nebude to ani polahcujuca okolnost, pri exekucii. Na rozdiel od potrestanych, su uspesny ty, ktory tie peniaze stopili a poschovavali cez mnohe firmy, kdesi daleko, predaleko, su po zasluhe odmeneny. Pouzitie bankoveho odvodu, je zaplata, na dieru, ktora nemala vzniknut.
Ale inak je vsetko v poriadku a doteraz sme boli prikladom pre ostatnu europu. Budeme asi aj nadalej.
24. 4. 2015   Pravda
Oligarchovia podporovaní Smerom dovedú Slovensko na Grécku cestu. Ak sa budeme nečinne pozerať budeme na úrovni Grécka a Ukrajiny. Obávam sa , že súčasná opozícia má tiež svoje kauzy a nie je cestou. Skúste voliť novú SNS kde už nie je Slota a nový predseda Danko vyzerá byť rozumný a neskorumpovaný človek, ktorý má záujem riešiť problémy Slovenska v prospech Slovenska.
25. 4. 2015   anonym
tiež sa mi pozdáva, ale čo keď si zoberie zo sebou zas len takých kecalkov a odrbávačov? Treba system celý meniť, nestačí len vyslúžilcov v parlamente. No uvidím ako sa vyfarbia pred voľbami, lebo sa blíži to "obdobie SĽUBOV", keď môžu podaktorí sľúbiť ešte väčšie istoty/pre schránky..../. A zas zmagorený národ naletí, teda tá väčšina.
24. 4. 2015   mlyno
Smeráci hanbite sa. Vašimi zastieracími manévrami maskuje podporu oligarchov čo sa jasne ukázalo na Širokom a platíte zlodejským smradom peniazmi občanov, ktoré by mali ísť na zdravotníctvo, školstvo,vedu atď. aby spoločnosť napredovala. Oligarchovia za Vašej pomoci vyciciavajú túto spoločnosť ako pijavice. Aj zasraní smradi ako Dzurinda a Miklóš ožobráčili rozpredaním strategických podnikov a teraz zisky a dividendy namiest Slovenska putujú do daňových rajov. Všetci politici po 89 patria do basy a to do 3.nápravnej skupiny. Našponovali ste situáciu tak, že možno onedlho sa budú konať defenestrácie, lebo proti Vám komunisti boli len nevinní baránkovia.
1/1