Názory čitateľov


Názory k článku:
Reakcia Jána Figeľa na vyjadrenie GP SR

21. 4. 2015   anonym
Záver živnostníkov je váhostav povinný vyplatiť z navýšenim dvadsať percent zo zákona pre omeškanie úhrad .
Vidieť je tu banánová republika zákony platia pre chudobu generálna prokuratúra bola povinná konať čím hrubo porušila slovenské zákony je absurtné aby vláda parlament sa v mešiavali do trestnej činnosti vahostavu vyhrali zákazky sami si určily ceny následné nevyplácanie živnostnikov a iných služieb nimi objednaných je asi podvodom preto rozhodnutie súdov musí byť jednoznačné dražba z ktorej musia byť prvý vyplatený živnostníci resp. tí ktorých služby si váhostav objednal v druhom rade môžu biť tí ktorý finančne podporobvali tuto stavebnú firmu a podobne si mali preveriť finančnú situáciu a mali k tomu prostriedky že tak neučinily je ich problémom preto budú odškodnený posledný pretože po tretie štátu bola spôsobená obrovská škoda a všetok zostatkový majetok prepadá v prospech štatu v náveznosti skonfiškovanie ich majetku bude len kapkov v mori za škody ktoré utrpelo slovensko ich pričineným preto schránkove firmi vstupom do vahostavu nie sú akceptovatelné neboli obchodnými partnermi slovenska a preto nech sa obratia o pozdlžnosťi na majiteľov firmi a tých ktorý im tu škodu spôsobily okamžitie zaistenie majetku vahostavu hje povinnosťo prokuraturi ked tek neučinia treba ich zobrať všetkých na zodpovednosť pre nekonanie vo veci áno je to vyjadrenie vedčiny a justícia je povinná neodkladne konať
19. 4. 2015   anonym
fígel by mal držať hubu a pokorne šúchať nohami, lebo veľký poddiel na tom ako vyzerajú stavebné firmy na Slovensku má nielen on ale aj predchádzajúce cigánové čurindové vlády čo nastavovali ekonomický systém pre úpadkové spoločnosti, pokiaľ sa niktoš mikloš a ich suita nabalovali na reštruktualizácii napr Sibamac- Bratislava, tak im to vyhovovalo ,lebo sa popri niktošovi miklošovi nabalili aj KDH a bugárovci. Nuž a teraz zlodeji kričia , chyťte zlodeja
19. 4. 2015   Jan
Slovac vy ste tak tupy narod ze vam nevyhovie nikto na svete, co vy potrebujete? iba jedno-jedine! aby vam vladnul niekto iny ako ste po starocia boli zvyknuti lebo ked si mate vladnut sami tak vasou zavistou, zavidenim jeden-druhemu, falosnostou a podrazmi nicite sami-seba! a pre tento dovod ste najvecsimi tupcami medzi narodmi! Tu skoda slov aby ste to zmenili a polepsili sa, to vam nepomoze lebo mate v sebe vo vasich povahach uz od narodenia len zlo,falos a podrazy!!!
19. 4. 2015   anonym
pravda jest
19. 4. 2015   Krokofo
Keci,politika je špinavá vo všetkých štátoch,zo všetkým čo k tomu patrí.
19. 4. 2015   classic chess
1. podľa poslednej účtovnej uzávierky aktíva Váhostavu prevyšujú pasíva. Preto nie je vôbec nutné do Širokého brucha pumpovať žiadne výživné látky. 2. Vôbec nie je pravdou, že by prišlo o prácu 1200 pracovníkov Váhostavu. Pretože aj ak by šiel do krachu, na jeho troskách by prirodzene vyrástli nové stavebné firmy. Stroje by sa určite nezošrotovali a o kvalifikovaných stavbárob by mali nové firmy určite záujem.
18. 4. 2015   pravda_víťazí
Nájdu sa ešte také tupé ovce, čo budú voliť najväčších zlodejov na Slovensku aj tretí krát po sebe?
18. 4. 2015   anonym
myslím, že momentálne ani nemáš koho voliť. Všetci už nadsluhujú, a rád by som ich videl hniť vo väzení. Od Mečiara, len uťahujeme opasky, hoci sľubovali druhé Švajčiarsko. Po každé im naletia na predvolebný guláš:/ Toľko, o čo nás ošmekli za tie roky, by bohate stačilo na vykrytie všetkých dlhov. A potom by bolo Švajčiarsko aj tu. Aj dôchodky by boli.
Sami odtiaľ neodídu, oni sa cítia ako nadľudia, pomaly ako bohovia. Nie sú tu pre nás, mi sme tu pre nich. Pred zákonom sme si neni rovní, hoci to deklarujú neustále. Teba zavrú, či pokutujú daňováci za možno 5Eur, ONI likvidujú beztrestne MILIARDY ROČNE. TOto nie je spravodlivosť, ani demokracia!!!
A ohľadne poslednej SCHRANKY - všetci viete, že sa NIČ NEVYŠETRÍ, proste to zahrajú do autu, ako všetky nástenkové tendre, predražené nákupy,atď.....
Kto ich vlastne volil, keď z môjho okolia istotne viem, že nikto?!
18. 4. 2015   anonym
zabudol som na GORILU:)
19. 4. 2015   Krokofo
Myslím,že si zabudol ešte na niečo.Ponúknuť riešenie.Asi treba voliť tých,čo nie sú v parlamente.Nie je riešením,nevoliť!
18. 4. 2015   Ringostar001
nie,už nikdy nebudem voliť pravicu !!!
19. 4. 2015   koks
pravica -lavica vsetko banda na vystrahu pobrat majetky vsetkym aj ich rodinam ktory tam boli od 89 dat im lopaty krompac a pekne budovat dialnice ovode a suchy chleba a korbac kurvy toby cakalo dalsich ktory chcu vladnut pre seba
19. 4. 2015   anonym
úplný súhlas, len chcem pridať toľko, že nevoľte ich, nedajte sa opiť sľubmi, a hlavne treba ísť voliť. Však vidíte čo robia naši PANI BOHOVIA, NADLUDIA, arogantní dementi, zlodeji, farizeji. Černák zlikvidoval pár sebe podobných, čo si naši PANI zaslúžia od 1989, čo zlikvidovali celí národ??? Podľa mňa sú horší, ako ten Černák/nezastávam sa ho, nech tam zhnije aj on/
19. 4. 2015   Krokofo
Priateľu,ak nikto nepôjde voliť,čo sa stane?Nič!Lebo stačí ak pôjde voliť najbližšia rodina toho ktorého politika a sú znovu pri korite.Takže,zdraví sedliacky rozum,hajde k voľbám a snažiť sa voliť nových,mladých,vzde laných.Možno,motyka vystrelí.
19. 4. 2015   anonym
nedopísal som vetu, ako som myslel: "a hlavne treba ísť voliť, novú krv." Som mal na mysli.
Rozumieme si, to je fajn:)
19. 4. 2015   classic chess
V jednom sa mýliš: nie sú to len tupé ovce. Tých je menší diel. Väčšina je prelietavých ftákov - vychcálkov, ktorým pokiaľ budú usypávať zobu, tak nepreletia. Sú to však v podstate tí istí voliči, ktorí mali výhody z členstva v KSČ, HZDS, SNS a vlastne by bolo treba vymenovať všetky strany. Môj návrh na zjednodušenie a odľahčenie politickej scény na Slovensku, aby členstvo v politickej strane bolo na dobu určitú (jedno, alebo dve volebné obdobia) a volič by nesmel voliť viac ako jedno obdobie jednu politickú stranu. Navyše by sme boli takýmito pravidlami svetovou jednotkou.
18. 4. 2015   Lolo
Reakcia na vyjadrenie GP Slovakistanu, je presne taka zahmlena, ako aj pomaly postup GP.
Musia pockat, kym sa nevysublimuju vsetky peniaze a nezametu stopy, lebo inak by sa museli niektory zucastneny ponahlat, pripadne utrekat, vzhladom na ich stucnele a siroke boky, im daju naskok. Snad si nemyslime, ze niekto bude potrestany pravom slovakistanskym.
Mozno budu znamy vinnici a dnes uz mame aj pravoplatne potrestanych, odsudenych a to prosim bez nejakeho procesu. Sice su to zivnostnici a subdodavatelia, ale potrestany su, takze GP vlastne ani nemusi konat.
Vinnny su uz potrestany za svoju hlupost a zrucnost a ty sikovny, uz su daleko za kopcami.
18. 4. 2015   Jozo
Pan figelfajkaparadajka je hnusom ako jeho cela pometena strana co ju sibly slovaci volia lebo si mysli ze ma nieco spolocne s fararmi,krestnami a Bohom, keby ti sprostaci naivny slovaci vedeli v akom penaznom mocenskom kolotoci oni su tak by snad inak hovorili, ale ako poznam sibnutych slovakov tak to by im nevadilo ze klamu a podvadzaju-hlavne ze su krestania a katolici!!! ha,ha,ha hluoa slovac!!!
18. 4. 2015   antrop
ty to máš v hlave pomotane, spamataj sa
18. 4. 2015   peto166
krasne pravdivo napisane!!! ..mas uplnu pravdu!!! amen! :))
18. 4. 2015   tomas
Jozko, peto166 vy ste jedno bedacovo, tupci.. a hnojarina.. dufam, ze to viete...
18. 4. 2015   anonym
ja neparticipujem ani z jednou stranou, všetci by mali opustiť parlament. Vinní sú všetci, každý jeden vedel čo sa robí vo Váhostave. A mali to riešiť už pri prvých náznakoch november2014. Prečo to nechali takto zájsť? Aby sa mohli v predvolebnom roku očierňovať? Využili to a doplatili na to TÍ najslabší, najzraniteľnejší. No je to úbohé, keď sa už ulakomia na poctivo zarobené peniaze takých, ako som aj ja. A PRETO DÚFAM, ŽE ZAS NENALETIA, a otvoria si oči všetci voliči, hlavne takí čo neboli voliť a teraz len frflú popod nos. TREBA ZMENU!!!!!!!!
19. 4. 2015   Lolo
Ale ved zmenu k horsiemu mame neustale, bez ohladu na volov a volenych.
Myslim si, ze zmeny, ani na 3 smeny, nepomozu. nieje to stabilne.
Zaujimave je, ze ak sa aj niekto pokusal v Slovakistane o stabilitu, tak zas len preto, ze sa mu lepsie kradlo v pomalom a opatrnom tempe, za to zas zraloci a hyeny kradnu radi pri nestabilnom a stale sa meniacom prostredi.
Popohana ich to samych ku postupnemu vylepsovaniu genofondu a zrucnosti.
19. 4. 2015   anonym
však práve, ako píšeš. Treba zjednodušiť zákony od základov, vyrovnať tie paragrafy. Aby boli zrozumiteľné, jednoduché, atď. Jednoduchý sedliacky rozum tu treba, a nie hordu právnikov. Parlament a štátnu správu okresať. Načo je ich okolo 100000, keď vybavovanie hoci čoho trvá nehorázne dlho a draho.Každý zákon sa dá sformulovať do pár viet, a nie na niekoľko strán. Hneď aj súdnictvo by bolo rýchlejšie. Veľa sa dá zmeniť, len tam dostať tie správne osoby. V žiadnom prípade niekoho z tých predošlích GENOFONDOV/ani modrí, ani červení/
A jednoznačne tá STARÁ, SKORUMPOVANÁ GARDA v parlamente nemá čo robiť, dolu s nimi. Ešte sa málo a beztrestne nabalili? Nemá to konca?
1/1