Názory čitateľov


Názory k článku:
Ešte nie ste investičný guru? Tieto výstražné znamenia vám pomôžu nepopáliť sa

16. 4. 2015   anonym
ale ba, som, ako aj mnoho iných na slovensku. Totiž z takých výplat, dôchodkov a dávok nikto na svete neprežije len sprostý občan na slovensku. To je umenie, PÁNI!!! Čo taký guru, na slovensku ich máme minimálne 1 mil. čo čachrujú z drobnými po vyplatení všetkých účtov. To nemec, francúz, rakušan, by dávno riešil na uliciach. Ale nám stačia po každé sľuby volebné, medové motúziky popod nos. Hlavne, že "schránky" sa plnia, paláce stavajú, o limuzínach ani nehovoriac-však reprezentujú nás čoskorých"BEDÁROV".
16. 4. 2015   peto166
a ja ze to je foto z toho dusla... hned mi bolo divne preco ma oblek... :D
16. 4. 2015   spirit709
na investiciach nikdy nezarobite tak ako na druhom pilieri a praci pre vahsotav ))su to presenc stejne vynosne podniky)))
16. 4. 2015   Niekto
Druhy pilier vynasa pokial mate rozumnu strategiu a ste u spravnej DSSky. Sam v jedenj teraz pracujem a verte mi, ze tie vynosy sa oplatia. Lenze treba za riskovat a pozerat sa na dlhodobe vynosy (10+ rokov). Ak date vsetko do fondu bez rizika, tak nemozete ocakavat, ze budete mat vynos. Musite ratat s kratkodobou startou v jednom roku, ale dalsi rok mozete zas zarobit. Je to individualne a je to dobre si sledovat a rozdelovat si svoje financie aj mesacne, kedze je to mozne si mesacne menit fondy.
16. 4. 2015   anonym
S tými piliermi aj zdravotnými poisťovňami nech idú do r..i psačej. Keby to bol normálny štát, tak nám stačí z každého jeden, ale nie, na slovensku ich majme viac, ako v iných štátoch. Z čoho by sa plnili tie poondiate schránky?
17. 4. 2015   anonym
Pocuj tu reklamu na DSS si strc.Ja si viem investovat a hospodarit s peniazmi lepsie a vykonnejsie nepotrebujem ani DSS ani tekych jak si ti....
1/1