Názory čitateľov


Názory k článku:
Nenaplnený sen, či blízka budúcnosť? Putin chce vytvoriť vlastnú verziu eura

1. 4. 2015   bubu
tak ako dostal na frak rubel,podobne dostane aj činsky yuan približne medzi rokmi 2016-2018 to VAM čitatelom odkazuje BUBU. Zapametajte si tieto riadky.
24. 3. 2015   Hugo
Autor článku patrí medzi ľudí na výplatnej páske skorumpovaných američanov.Aj vytvorenie novej meny v rámci Euroázie prispeje ku postupnému krachu dolára a Ameriky.Spolu s Čínou a krajinami BRICKS nastavia nové ekonomické parametre na svete. Aj nová Azijska banka k tomu prispeje. A toho sa američania najviac boja.Lenže spravili veľkú chybu.Svojou agresivitou naštvali Rusko a Putina a ten sa už nazastaví kým američania nepadnú na zadok.
24. 3. 2015   Euromoney
Tak ako dolar nieje americky, tak ani rubel nieje rusky, je nelogicke aby stat ktory ma vlastnu menu bol zadlzeny. Detto ostane staty s vlastnou menou vid vyspele svajciarko... www.economist.c...
ruka co dava je vzdy nad rukov co berie... Politici su len figurky ktore sa menia ako na beziacom pase...
24. 3. 2015   anonym
ZAUJIMAVE! UNIE VZNIKAJU ako huby po dazdi..A vsetky sa stretnu raz v jednom smetnom kosi
24. 3. 2015   anonym
pravda1- vám zrejme mekne mozog, dajte sa vyšetriť!
24. 3. 2015   anonym
Čo sa Ťa tak dotklo?
Veď nepísal o tebe ale o Putinovi.
30. 3. 2015   cca
Jeho príspevok bol zrejme ironický, pretože je skôr ruským zlozvykom nazývať všetko neruské ako fašistické. Ich propaganda je predsa na tom postavená...
24. 3. 2015   anonym
A sen USA o krachu rubľa sa rozplýva, pomaličky sa dostáva spät na pôvodnú úroveň. Okrem toho pred jeho krytie zlatom je oproti doláru viac ako dvojnásobné a stále sa zásahmi centrálnej banky zvyšuje.
24. 3. 2015   pravda1
Na strane Putina sú neofašisti a neonacisti z celého sveta. Putin je ich nový vodca. Putin je novodobý Hitler.
24. 3. 2015   saparat
Každý, kto sa postaví USA je neofašista, neonacista, terorista, agresor, klamár, utláčateľ. Na niečo som zabudol?
24. 3. 2015   anonym
samozrejme. Na antisemitizmus.
24. 3. 2015   anonym
Povadali v ústredni CIA a henten to zopakoval..
25. 3. 2015   anonym
asi si chorí hitler bol len jeden a niekoho k nemu prirovnávať môžu len ľudia ktorý nemajú vlastnú hlavu a pochádzajú z mutovaných buniek hahahaha
24. 3. 2015   anonym
Veľmi správny postup ako sa zbaviť závislosti na dolároch ktoré dnes predstavujú v dôsledku obrovského deficitu USA doslova "časovanú bombu" Strata "pertodolára" bude pre USA zničujúce...
24. 3. 2015   TAK
Asi nejde ani tak o vytvorenie spoločnej meny, ako o vzájomnú previazanosť mien. Je proste choré, keď krajiny, ktoré z 80-90% svojej produkcie vzájomne obchodujú, si tieto obchody vysporiadavajú v dolároch. Podobne sa snaži Rusko vzájomný obchod s Čínou realizovať v národných menách, na čo už bol vytvorený prvý krok.
Rusko proste cíti, že závislosť na dolároch musí znížiť, nakoľko ich ekonomika je hodne dolarizovaná.
24. 3. 2015   saparat
Len doplním, že na dolár ako svetovú menu dopláca celý svet na druhej strane USA bezdôvodne na tom profituje. Je potrebné nastoliť v tomto systéme viac objektivity či spravodlivosti.
28. 3. 2015   vlad dracula
Dolar je najlepsou politicko-ekonomick ou zbranou USA vo svete! To, ze ho vnutili svetu pouzivat pri platobnych transakciach medzinarodnych obchodov, alebo ako zuctovaciu menu pri zlatom standarde, ho ochranuje pred tym, aby v sucasnosti ako totalne nekryta a znehodnotena mena, neskoncil v smetnom kosi.
1/2staršie