Názory čitateľov


Názory k článku:
Slabne podpora sankcií zo strany EÚ voči Rusku? Stačí si prelistovať návštevnú knihu Kremľa

19. 3. 2015   anonym

Je úplne zbytočné hľadať argumenty, pre celú túto súčasnú situáciu v Európe(ak viete uvažovať) stačí si odpovedať na otázku "komu to slúži" a máte odpoveď !
19. 3. 2015   kami
Ešte niekto tomu verí, že ukrajinský Majdan nebol naplánovaný, organizovaný a bohato podporovaný z USA? A EU pri tom asistovala.
Ak si toto uvedomíme, že obyčajných Ukrajincov takto úmyselne zmanipulovali a zatiahli ich do vojny a ešte do oveľa väčšej biedy, tak si treba uvedomiť, že všetko ostatné súvisiace s Ukrajinou sa iba odvíja od tejto udalosti. Kto má alebo nemá na niečo nárok - majú Američania nárok organizovať život v iných krajinách po celom svete? Možno majú - z pozície najmocnejšieho. Z morálneho hľadiska? Z hľadiska medzinárodného práva? Potrebujú Američania vojnu? Kto potrebuje vojnu najviac?
19. 3. 2015   kapec
Ja by som chcel vedieť, či by Američania vedeli zorganizovať podobný Majdan aj u nás. V podstate by mohlo dôjsť k tomu, že sa im znevidí naša vláda, tak donesú sem nejaké peniaze a zorganizujú našu chudobu, za peniaze by som aj ja možno išiel oháňať sa z retiazkou do Bratislavy, však čo budem stále žuť len tie rožky, donalda by som si na obed kúpil. Takže teoreticky by nás do tej Bratislavy došlo dosť, Američania by najali aj nejakých ostreľovačov, čím by sa situácia vyhrotila a pre istotu by odviezli náš zlatý poklad do USA. Nuž, potom by došlo k zvrhnutiu vlády a nejako by sa už zariadilo aby sa za predsedu dostal občan USA, dostali by tam tých svojich a všetko by už išlo ľahšie, hlavne by sa nič nevyšetrovalo. Zakročilo by sa proti nejakým tým vzbúrencom, na výstrahu by napr. niektorých upálili v kultúrnom dome, povedzme na Orave. No a už potom by sa to nejako vyvinulo takým spôsobom aby to bolo prospešné a výhodné, samozrejme nie pre obyvateľstvo, to by bola predsa hlúposť.
23. 3. 2015   jaspom
však ale oni maju vladu prisluhovačku u nas,,a inak u nas bol majdan v 1989,len našťastie nie krvavý,,,ale ako vidím ešte vaľa ľudom to nedošlo
19. 3. 2015   laco
"Vzťahy medzi Nemeckom a Ukrajinou nikdy neboli na tak vysokej úrovni," povedal ukrajinský prezident Petro Porošenko na tlačovej konferencii s Merkelovou v pondelok v Berlíne.
To je hlupost, ved pocas 2svetovej vojny, boli tie vztahy urcite lepsie.
19. 3. 2015   diviak
že by sa Eú už spamatala??????Aleb o nechaju klesnut Euro ešte viac?????Tak potom Hŕŕŕŕŕ na nich.Lopatami po hlavách....
18. 3. 2015   petr
dementi z bruselu pridu na to ze su dementi az vtedi ked rusko uz vobec zrusenie sankcii potrbovat nebude a trhy budu uz davno osadene.Statmi ktore uvazuju pragmaticiky nie co velky ujo cierna opicka povie....
19. 3. 2015   anonym
Naivita v plnej kráse. Tvoja
19. 3. 2015   anonym
trdlo
18. 3. 2015   Hugo
Dementi z Bruselu postupne prídu na to, že najviac uškodili samotnej únii.Tí čo na to už prišli tak postupne chodia do Moskvy a na novej štartovacej čiare po zrušení sankcií budú vpredu.Vojnoví štváči z Poľska a pobaltských krajín budú na chvoste aj dlho po skončení obojstranných sankcií.Medzi vojnovými štváčmi sa už začína ukazovať ich ďalšia posila a zástanca fašistov na Ukrajine riťolezec američanov Kiska.V tej Amerike sa pri úmývaní riadu nič nenaučil. Ostáva vo vzduchu otázka ako sa také niečo ako Kiska mohlo stať prezidentom, žiaľ našeho štátu.
18. 3. 2015   anonym
mal skveleho protikandidata, proti nemu by vyhralo aj vrece zemiakov.
19. 3. 2015   Miro
Podla mna tam riad nikdy neumyval. Je to iba marketingove krytie. Podla mna je to uplne naopak. Bol dobry a loajalny student. Ziadna kreativita a to sa ceni. S pozdravom.
18. 3. 2015   fero z BA
obdoba mníchovskej dohody z 1938 sa nesmie opakovať, diktátorom a agresorom sa nesmie ustupovať
18. 3. 2015   kveta
ferko ty si ten debil, čo sa prezentuje tu ako absolvent osobitnej školy, tak drž hubu a krok...... nemáš páru o svete....
18. 3. 2015   anonym
zato osocovat diskuterov to je znamka cirej inteligencie kveta
18. 3. 2015   petr
aj to je ferko z ba akoze z banoviec nad bebravou plateny trol z demendne osobitnej vysokej skoli buselland cize bruselodementny trol 5 stupna vyhibkar na 3 tej kolaji :}}}}}}
19. 3. 2015   anonym
Všimnite si, že keď Rusofili strácajú argumenty, reagujú všetci rovnako - osočujú a urážajú (pravdaže bez argumentov.
19. 3. 2015   laco
Ja som si to vsimol u usafilov. Stale tocia to iste dokola a ked uz nemaju ziadny argument reaguju ako zvierata.
19. 3. 2015   saparat
Presne tak... jediné 3 argumenty, ktoré boli doteraz použité vo veci Ruska sú: rusi sú zlí, sú hrozba a pijú. Potom sa ešte vracajú do doby pred 70 - 100 rokmi. Fakty sú ignorované. Vymývanie mozgov na veľmi vysokej úrovni.
19. 3. 2015   anonym
To je presne to, čo uviedol.
Kde u kvety vidíš argument? A kde v tomto článku vidíš chýbajúcu argumentáciu usafilov?
Možno, že máte sklony vidieť veci mimo realitu, či?
19. 3. 2015   zeleny robotik
vsetko je relativne. z pohladu ruaov sme agresorom my, lebo my sme sa rozhodli zobrat im nieco, co povazuju za svoje, za sferu svojho vplyvu
18. 3. 2015   us_ama
Tohle se pro zástánce sankcí nebude číst lehce a zvláště ne pro evropské zemědělce, kteří část své produkce vyváželi do Ruské federace. Latinská Amerika zaujala místo Evropské unie na ruském trhu!
„Latinská Amerika vstoupila na ruský trh s důležitými komoditami - jako je maso, ryby, rostlinné produkty. Latinská Amerika zaplnila procentuálně pozice, které držela na ruském trhu Evropská unie. Začaly rovněž dodávat Turecko, Írán, Čína, Indie," řekl asistent šéfa Rosselkhoznadzoru.
Rusko loni 7. srpna oznámilo zákaz dodávek masných výrobků, ovoce a zeleniny, mořských plodů a čerstvých ryb, mléka a mléčných výrobků z Evropské unie, Austrálie, Kanady, Norska a ze Spojených států. Embargo bylo odpovědí na sankce proti Rusku v souvislosti se situací v jihovýchodě Ukrajiny. 20.srpna byly přidány do seznamu živé ryby. Ve stejné době byly odstraněny ze seznamu nedospělí lososi a pstruzi, a také bezlaktózní mléko a mléčné výrobky, sadby brambor, kukuřice, hrášek, potravinové doplňky a vitamíny.
18. 3. 2015   anonym
dakujeme za spravy zkremlu :)
19. 3. 2015   zeleny robotik
skus to povedat pred tymi, co ich kvoli sankciam prepustili, mozno aj na drzku dostanes
19. 3. 2015   Miro
Ano to je pravda. Avsak cena za dopravu nepopusti. Prirodzeny obchodny partner (sused) sa po case vzdy uplatni. S pozdravom.
20. 3. 2015   TAK
Nemyslím, že je to pravda. Lepšie povedané, áno, máš pravdu, ale len čiastočne. Zatiaľ sa ceny zvýšia kvôli doprave, to je pravda, ale tým sa to oplatí robiť domácim firmám a nakoniec sa stane to, že si Rusi celkom dobre dokážu vychovať prasce, kurčatá, dorobiť vajcia, vypestovať paradajky a jablká, dochovať lososy a pstruhov,...aj sami. Potom sa dostať na takýto trh bude riadna fuška.
A Nemyslite si , že krajina, ktorá zvládla jadrovú a kozmickú technológiu nedokáže vypestovať jablká alebo vychovať ošípané...
19. 3. 2015   laco
Europsky polnohospodari doplatia na europske sankcie asi najviac. Mozno je to aj zamer, aby museli predavat podu ked uz ju nebudu mat dovod obhospodarovat
18. 3. 2015   eurobordel
EUROPU treba predat dakemu arabskemu sejkovi nech si znej urobi golfove ihrisko a vcsiu cast europanov miesto asfaltovych holubo na strelnici.
1/1