Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemci schválili pomoc Grécku: Hrôza bez konca, povedal kritik

28. 2. 2015   anonym
Štyri mesiace umierania nie len grécka ale najme slovakistanu pre zlé rozhodnutia, počul so fiko a spol. to zaplatia z vlastného s tridsať percentným úrokom takže dôchodky pôjdu hore na sedemsto euro pre jedinca ktorý odpracoval štyricať rokov to je teda vodca hurá hurá ešte raz čurá
28. 2. 2015   MZ
Cieľom je štáty zjednotiť do jedného celku, preto Grécko z EU neodíde dobrovoľne ani násilím. Začnú sa tlačiť peniaze do systému ako v USA, aký majú veľký dlh a koľko rokov. No zatiaľ neskrachovali, pretože podstatnú časť priemyslu tvorí zbrojársky. Grécko už vstupovalo do EU zadĺžené a nikomu to nevadilo, prečo by malo teraz. Gréci boli najväčší odberatelia zbraní z nemecka a francúzka. Nezbavím sa svojho najlepšieho zákazníka aj keď má problémy, pretože raz mi bude musieť dlhy splatiť. A možno zistíme, že Grécko má momentálne najväčšiu a najmodernejšiu armádu v EU.
28. 2. 2015   mlyno
Keď debili platia tak nech si Gréci užijú, mali by zaviesť vlaky zadarmo a inšpirovať sa aj našimi sociálnymi balíčkami.
27. 2. 2015   fero z BA
Ale grekom by sme mali pomôcť všetci, však raz oni možno budú dotovať nás
27. 2. 2015   Member
Neboj, priateľu! To prvé tu máš ako nekonečnú telenovelu, ale druhého sa nedočkáš. (ja viem, že si to myslel ako srandu)
27. 2. 2015   Lolo
Ake vesele, zase sa opakuje nedavna historia, ale je to len oddialovanie nevyhnutneho a utek pred katastrofou.
Je zaujimave, cim Grecko si tak podmanilo Nemecko.
Asi je to koli tomu, ze tam radi zimuju Nemecky dochodcovia.
Pravdepodobne do zaciatku letnej sezony, ich stihnu evakuovat, nez zacne velka sranda.
Mozno to podrzia este do jesene.
Koli zlacnenym vypredanym zajazdom v Ruefa raisen a pod.
27. 2. 2015   eurobordel
A AKO SA NACKOVIA bili do prs ze koniec pomoci grekom?! To co sa tu odohrava je uz na smiech celemu kulturnemu svetu! Fraska zvana eu alebo nekonecny pribeh po europsky!!
27. 2. 2015   Drachma je spat.
Je mozne ze Greci dostali 4 mesiace na prechod na Drachmu v tichosti, lebo Eu zistila ze sa s nimi nedohodne a inak sa to neda vyriesit. Nove Drachmy su uz graficky pripravene na tlacenie, staci zadat poziadavku. To by bolo velmi zaujimave, ale pockajme si na Jun.
27. 2. 2015   anonym
No bankári si poistili svoje peniaze v Grécku na úkor obyvateľstva EU !
27. 2. 2015   Grek
Takze drama sa odklada do leta, este to bude zaujimve, lebo si nemyslim zeby Grecka vlada ustupila, to by mali po vtakoch doma, protesty a generalne strajky na dennom poriadku ak by greckemu ludu v juni oznamili ze neda sa, utahovanie opaskov bude pokracovat.
27. 2. 2015   Member
Žiadna dráma sa neodkladá. Uťahovanie bude pokračovať, len bude intenzívnejšie, keď vystúpia z eurozóny. Uvedomujú si to aj tí ich dvaja populisti, preto na Európu tak tlačia.
1/1