Názory čitateľov


Názory k článku:
Nálada v slovenskej ekonomike sa vo februári zhoršila

27. 2. 2015   Jozef
Správny nadpis mal byť: Nálada v Slovenskej ekonomike bola zlá a je ešte horšia. Svedči o tom fakt, že evidovaná nezamestnanosť na UP je stále okolo 12 % + cca 3% VPPčkárov, spolu je to nie 12, ale 15 % nezamestnanosť. Z uvedených údajov vyplýva, že pokusy,(drahé a neúčinné) ktoré si vymýšľa pán minister práce, sú zbytočné. Národ je zadĺžený, ľudia pracujú vo fabrikách za almužnu, 300 eurove dôchodky, mladí, vypostávaní ľudia bez roboty, to je výsledok práce našich politikov. Analitik trepe, ak sa mzdy zvyšujú, tak iba zákonom o zvýšovaní minimálnej mzdy.
27. 2. 2015   Lolo
Ak ma Slovakistanska ekonomika nejaku naladu, ktora je nejako porovnatelne markerovatelna, tak nalada je podobna mrtvole, ktru dakto skusal balzamovat, ale muchy, zlietajuce sa na jej tvar, vyrabaju podla ich pozicie, raz usmev, raz inu grimasu.
Az opadne vsetko tlanivo, tak sa bude ekonomika Slovakistanu len neustale usmievat dokonca silnejsie, ako od ucha k uchu, lebo usi tiez davno odpadli.
Inak vsetko je ako ma byt, zatial este vykazuje slovakistanska ekonomika nejake neustale pohyby, vdaka musim larvam a cervom, ktore sa hybu pod rubasom.
Partia ekonomov(kvazilekar ov) si nechce pripustit, ze su vlastne patologovia, tak pohyby a zmeny na tvari onej ekonomiky, neustale zaznamenavaju a prisudzuju to, ku prejavom zivota.
1/1